Red bull flugtag!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Kje so kake slike....

ziher se dobijo geeki z pol metrskimi fotoaparati na takih stvareh....

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Res si bogi! Zarad takih bi blo treba prepovedat vse prireditve, samo da bi imel mir, pa da ne bi bilo gužve!!!
bonk.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Nisem tega rekel. Mnenja pa sem, da bi moral organizator poskrbeti tudi za organizacijo "obrobnih" stvari, kot so parkirišča ipd. Vendar pa je namen takih prireditev zgolj oglaševanje, briga njih za okolico kamor je umeščena prireditev...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
Podobni ljudje se najdejo tudi ob karnevalu na viru, ob nasi gasilski veselici itd. Nekaterim smo vsako leto trn v peti, nekateri bolj pametni pa jo tisti vikend pobrisejo iz kraja in sploh "ne vejo" da se je kaj dogajalo. Mislim da ni lokacije v lj/slo kjer bi lahko ob vodi naredili prireditev s toliko gledalci. Seveda bi se vsak gledalec na licu mesta prireditev rad ogledal iz svojega novega klimatiziranega SUV, Mogoce bi bila resitev, da bi flug tag najel nekaj LPP busov, s katerimi bi free vozili potnike iz vpadnic na prireditev. Aja to ne pride v postev, ker je treba cakat na bus, ker so na avtobusu presvicani ljudje....zakaj za vraga sem si kupil nov SUV?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.775
6.551
113
To se tudi jaz strinjam. Vsaka gasilska veselica ima redarje tudi za usmerjanje prometa, danes pa je bila Valina prisotna samo na prizorišču. Edina označba je bil znak "prireditev - obvezno desno" neposredno ob prizorišču (križišče ulic Privoz in Prule). Na spletni strani so sicer napisali, da je parkirišče organizirano samo za tekmovalce in zaposlene, ostali pa naj parkirajo drugje po Ljubljani (Dolgi most, Rudnik, BTC, KC).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
Tgrzan: se pa strinjam s tabo v tem da je to cisto komercialna zadeva, ki pa od mene in moje familije nima veliko prihodkov (ne pijemo energy drinkov).
Sem pa preprican da ce bi bilo vec kot 5E vstopnine da niti pol toli gledalcev ne bi imeli.
Vse skupaj so prevec zavlecevali. Me zanima koliko % gledalcev si je ogledalo celotno zadevo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
In kako je bilo - mislim na letalne naprave, ne na probleme okoličanov in parkirologijo?
A je kdo letel več, kot po balistični krivulji?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.205
11.236
113
kdo je zmagal, spet tisti ki je največjega butla iz sebe delal al dejansko najdaljši let?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.775
6.551
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kdo je zmagal, spet tisti ki je največjega butla iz sebe delal al dejansko najdaljši let?
Zmagala je "Mama štorklja" (odrasli dojenčki), najdlje pa so leteli gasilci - Leteče šprice (22 m). Njihovo letalo je tudi po pristanku ostalo celo, ker je bilo zelo profesionalno izdelano (sliko vidiš malo višje).

Poročilo

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.574
1.176
113
Na klipih zgleda vse fino fajn, v živo pa je bilo dolgočasno in razvlečeno. Sem dobil še krasno mesto zase in za otroka, ampak kaj ko potem ljudi briga kdo je bil pred njimi tam, pa se začnejo nastavljat...
bonk.gif