Trenutno kaže na popolno zaporo pri Planini nad Cerknim.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Kako je s cesto čez Kladje? Sovodenj še odrezan ali so kaj že sprostili?
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Izvirna zamisel, ki bi jo mogoče kazalo uporabiti, če bi bili pogoji ustrezni, tudi na sončni strani Alp.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Izvirna zamisel, ki bi jo mogoče kazalo uporabiti, če bi bili pogoji ustrezni, tudi na sončni strani Alp.
Verjetno imajo v mislih birokratske pogoje - tam nekje junija bodo verjetno vzleteli...
Po mojem jih ne moti, da se bo nekaj polomilo. Zaprejo cesto, polomijo iz zraka, pospravijo in odprejo. Varnost se precej poveča kot v primeru nepričakovanega lomljenja, ko poteka promet.Citat:
Uporabnik lanos pravi:ok razumem jodlarje, samo če je drevje zaledenelo, kako bodo spravili led z dreves??? Se bo še prej polomilo.
Al imajo oni samo preveč snega...??
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Avstrijci bodo uporabili helikopterje, če je verjeti izvirni novici.
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
N
Šus v glavo brez opozorila.
Saj že zdaj ni. Kot sem zvedel, so se neki "zeleni" birokrati začeli pritoževati, da se že v samem štartu odpadlo drogovje in električna oprema pri razmontiranju ne sortira po predpisih ter ne ravna z njimi tako kot piše v ustreznih pravilnikih o gradbenih odpadkih.Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
to verjetno za slo ekologe, zelene, opazovalce ptič ipd junake ne bo sprejemljivo, ker se bi na tak način motila narava .....
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Take bukseljne bi jaz poklical, da kot prostovoljci pridejo in pravilno razvrstijo odpadke - ker tisti, ki kaj znajo, imajo preveč pametneješega dela.