Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Kdo, kje te je silil?

Sancta simplicitas.
Back to topic: ob 17:00 je pri nas začel padat sneg.

Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Kdo, kje te je silil?
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ko smo že glih pri novinarjih: ali CNN, Fox in kar je še tega ameriškega šita, kaj omenjajo katastrofo v Sloveniji? Vsaj 10% tega, kar smo se mi morali naposlušati in nagledati o NY? Ne? Se mi je zdelo.![]()
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Pr vas je blo zjutraj kar poplavno (mislim, spodaj, pri potoku), ob 15 je blo že bolje. Kako je sedaj?
No, pol pa Apačija zajebavajo, zakaj ima v avtu voki-toki.Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ
Mislim, da je v Trenti crknila še GSM telefonija, ne dobim staršev...Stanje in škoda neznana...![]()
A tazelena lohk konzumira pir?Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Pr vas je blo zjutraj kar poplavno (mislim, spodaj, pri potoku), ob 15 je blo že bolje. Kako je sedaj?
eh, tle ni sile![]()
hm, bi pa morala mal grla poplaviti zdej..ta zeleno bova povabila, 32 pa sigurn ne![]()
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nikoga iz dupleka? Baje je celi desni breg pod vodo, stanje pa se naj ne bi normaliziralo še vsaj 2h.
Jah, saj jaz tut, ampak, saj veš, kako pravijo... za vsak slučaj "ma fajmoštr kuharco".Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
molitev pa ne nucam,,že vem , kak in kako..brez tuzemlških dušebrižnikov![]()
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nikoga iz dupleka? Baje je celi desni breg pod vodo, stanje pa se naj ne bi normaliziralo še vsaj 2h.
A se ti ne zdi, da imajo sedaj dovolj drugega dela in nimajo ravno časa tvoje radovednosti futrat?
To so ljudje, katerih imovina ni neposredno ogrožena, a se nadejajo kakega € s strani televizij ali mogoče celo zavarovalnic.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A se ti ne zdi, da imajo sedaj dovolj drugega dela in nimajo ravno časa tvoje radovednosti futrat?
A drugi pa nimajo, ki limajo fotke/posnetke iz svojih področij?