Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz jih dajem ob priliki narediti v harveya. (fizično tam poklikas z medija, ne vem ce imajo tudi preko spleta.
Sem pa zadnje case v dilemi. Slike na format 10*15 ali pa v fotoknjigo. Kako obstojne so fotoknjige?
Je Leclerc še vedno najboljše mesto za razvijanje price/performance fotografij? Mislim razlika med Harveyem je 4 cente po fotki, to na 500 fotk nanese že 20€ razlike v ceni.. Je vredno plačati toliko več? Ima kdo kake starejše fotografije doma (izpred cca. 5let) razvite pri Leclercu? Začnejo bledeti oz. v čem je fora razlike v ceni?
Citat: Uporabnik sdpa pravi:
Je Leclerc še vedno najboljše mesto za razvijanje price/performance fotografij? Mislim razlika med Harveyem je 4 cente po fotki, to na 500 fotk nanese že 20€ razlike v ceni.. Je vredno plačati toliko več? Ima kdo kake starejše fotografije doma (izpred cca. 5let) razvite pri Leclercu? Začnejo bledeti oz. v čem je fora razlike v ceni?
Kaj pa je zdaj aktualno glede na price/quality? Bi dali razvit par sto slik, pa mi ni za dajat ogromne denarce v foto studijih. Je Harvey Norman še vedno ok?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.