Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
S flumastrom si označi do kje je razpoka. Potem boš pa na poti opazoval. Če se bo povečevala malo prilagodi hitrost. drugače se pa ne sekiraj preveč. Bo pa obvezo na zamenjat.
Mimogrede, jaz imam izven vidnega polja, torej tam v temnem delu v nivoju haube eno poko kot da bi bila od kamna. Ampak je od zunaj in od znotraj ČISTO GLADKO?? Se da sploh kaj naredit?
Malo ali nič. Sem pred časom imel okrušeno steklo (se je videlo, čutilo, uničevalo brisalce) vendar ne globoko. Carglass je naredil slabše kot je bilo, potem so morali menjati steklo (sem reklamiral, ker potem je bila črna pika, dobesedno).
Dajte nehat delati paniko. Noben Hr carinik ne bo Slovenca poslal domov zaradi tega, če gre nazaj domov pa še 100x ne.
Sploh pa je takšno drkanje na meji v nasprotju z Dunajsko konvencijo. Tako iz lufta potegnjeno, kot ko so naši cariniki domov pošiljali hrvate, ker so hoteli od njih homolomo kartončke za na uč prevelike feltne...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.