Razp--------en sem.

FireSnake

Pripravnik
27. avg 2007
49
0
6
Jaz imam to z mojo lepo rešeno, kako uro, urco pa pol, to še gre, potem pa: "tule me najdeš, ko bom pyvo pil, ti si pa kar vzami čas" :D

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Tehnike nimam že dolgo več veselja kupovat, ker vse itak imam.
Pri hlačah pa, če niso G-star hlače, pol je itak brezveze:)

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik avantgarda pravi:
Šoping z lepšo polovico. Vse pretakne, pregleda, prevoha, otipa, iz tega zornega kota, iz onega, pod lučjo, pod dnevno svetlobo, pa ni važno a je cota al radiator. Ko sva pa sama, pa bohnedaj da bi se dotaknila mojega, ga prijela, počohala, bilokaj... Klinc vas gleda!
Pizdun jedan!
Zagrab jo za lase in ji ga vtakni v usta. Če samo poskusi pružat otpor ali nedajbože ugriznit, ji stolč domine.
Zato pa smo, kjer smo - tipi nimate jajc postavit se zase.
bonk.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Šoping z lepšo polovico. Vse pretakne, pregleda, prevoha, otipa, iz tega zornega kota, iz onega, pod lučjo, pod dnevno svetlobo, pa ni važno a je cota al radiator. Ko sva pa sama, pa bohnedaj da bi se dotaknila mojega, ga prijela, počohala, bilokaj... Klinc vas gleda!
Pizdun jedan!
Zagrab jo za lase in ji ga vtakni v usta. Če samo poskusi pružat otpor ali nedajbože ugriznit, ji stolč domine.
bonk.gif
aplauz.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Citat:
Pizdun jedan!
bonk.gif

Nasilja do žensk se morajo posluževat samo pizdeki.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Nisem zagovornik nasilja. ampak verjemi, da so obstajajo taki primerki, ki si batine res zaslužijo in z drugo metodo ne gre.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Še vedno trdim, da samo pizdeki tepejo ženske. ded premlati svojo babo takrat, ko je zafrustriran in se zaveda, da v razmerju nima kontrole. Tore j- je pizdek.

Pravi deci so do žensk prijazni, tudi če so glupe. Če se ti zdi glupa, pač greš dalje.

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Še vedno trdim, da samo pizdeki tepejo ženske. ded premlati svojo babo takrat, ko je zafrustriran in se zaveda, da v razmerju nima kontrole. Tore j- je pizdek.

Pravi deci so do žensk prijazni, tudi če so glupe. Če se ti zdi glupa, pač greš dalje.
Je, rajt
rolleyes-1.gif

Dec premlati babo zato, da se ona zaveda, kdo je glavni v zvezi (če ji že takoj ni jasno). Brihtna bo zapopadla in ostala, glupa pa odkorakala.
In furala "svoj"
smirk-1.gif
"way of life" do konca življenja - sama in zakompleksana. Ker ji ne bo jasno, zakaj so tipi taki prasci. A tipi nismo prasci. Prasice so take babe.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Je, rajt
rolleyes-1.gif

Dec premlati babo zato, da se ona zaveda, kdo je glavni v zvezi (če ji že takoj ni jasno). Brihtna bo zapopadla in ostala, glupa pa odkorakala.
In furala "svoj"
smirk-1.gif
"way of life" do konca življenja - sama in zakompleksana. Ker ji ne bo jasno, zakaj so tipi taki prasci. A tipi nismo prasci. Prasice so take babe.

jah južnaki točno vejo,d a ko je mera polna, baba zasluž kak šamar...jaz mojih južnih zaenkrat še nisem tepel, v bistvu še nisem udaril ženske, ampak mogoče je pa to res rešitev...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Je, rajt
rolleyes-1.gif

In furala "svoj"
smirk-1.gif

Decu ni treba premlatit babe, da se ve, kdo je glavni v vezi, ker to doseže na druge načine.

Samo pizdeki tepejo babe.

In res ne smeš zamerit puncam, če so raje samske, kot da bi bile s tabo. So pač pametne.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Najpametnejše ženske so take, ko so samske, imajo pa ene 3 jebache in vsak jebach misli, da je pa on njej ful poseben..pha ha

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Je, rajt
rolleyes-1.gif

In furala "svoj"
smirk-1.gif

jah južnaki točno vejo,d a ko je mera polna, baba zasluž kak šamar...jaz mojih južnih zaenkrat še nisem tepel, v bistvu še nisem udaril ženske, ampak mogoče je pa to res rešitev...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Njaboljse pa je, ko majo porocene dede za jebache
smile-1.gif
na lastni vrt serjejo...

... ce bo mela kdaj resnega, njen ze nebo tak, da bo klepinil druge.

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Kr zamahn. Če ti ne veš, zakaj si jo okol ušes - ona bo že vedela
cheer.gif

No no, da me dec užge, ga tok pref.ukam ko majmuna, potem pa spakiram in grem, pa še vse mu poberem. Proklete pi...

Žensk se ne tepe pa pika. Kje ti logika. Če ti ne ustreza, si pač najdeš drugo. Jaooooo