Razp--------en sem.

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Šoping z lepšo polovico. Vse pretakne, pregleda, prevoha, otipa, iz tega zornega kota, iz onega, pod lučjo, pod dnevno svetlobo, pa ni važno a je cota al radiator. Ko sva pa sama, pa bohnedaj da bi se dotaknila mojega, ga prijela, počohala, bilokaj... Klinc vas gleda!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Zgleda da tvoj ni glih tržna niša kar se nje tiče.

Naredi kaj glede tega.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Jah, moja gre s kolegicami v šoping. Pol pa se doma še mal posveča. Je ona vesela in jaz. Vsaj dvakrat jaz
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sovražim shopping. Razen če kupujem tehniko.
grin1.gif
Zame je to največja muka. Saj ni važn kaj je za kupit. Če se le da samo not ,vzet, črta na blagajno in ven,.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
Ja, to je razlika med nami in ženskami. Jaz si na list napišem, kaj rabim, grem: kruh-olje-mandarine-blagajna in konec v petih minutah. Gre ona po kruh in mleko, je celo uro ni ven. Pripelje poln voz, v avtu se pa spomni ''uh, kruh sem pozabila''... Saj ne da bi kaj namigoval, ampak reklama lepo pove ''pametni pišejo''.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik avantgarda pravi:
Šoping z lepšo polovico. Vse pretakne, pregleda, prevoha, otipa, iz tega zornega kota, iz onega, pod lučjo, pod dnevno svetlobo, pa ni važno a je cota al radiator. Ko sva pa sama, pa bohnedaj da bi se dotaknila mojega, ga prijela, počohala, bilokaj... Klinc vas gleda!

In ti si mi neka avantgarda ali kaj?Če tvojega ne prime, čoha..., to ne pomeni, da drugega tud ne.
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik avantgarda pravi:

Šoping z žensko je nezdružljiva zadeva, razen mogoče prvi teden, ko si še zaljubljen.
Potem pa se delo in hobiji razdelijo.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
okej fantje...zakaj za vraga sem js s tipom bla 4ure + v sopingu? da je kupu ene hlace? in to ni blo 1x

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pikica pravi:
okej fantje...zakaj za vraga sem js s tipom bla 4ure + v sopingu? da je kupu ene hlace? in to ni blo 1x

Nekaj ni v redu z njim, da 4 ure kupuje hlače.

Zakaj si pa bila poleg pa sama veš. Mogoče ima zlatega tiča in si pričakovala, da bo še tebi kaj kupil v "zameno"

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik pikica pravi:

jedna obična pede.rčina

moja me vedno znova čudno gleda, ko grema kupit meni kavbojke, in sma v 5 minutah nazaj v avtu