Razmišljanje o duši dvojčici

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Danes sem zelo naravnana v prihodnost. Mogoče zato, ker mi je ta teden že druga prijateljica sporočila, da je noseča
cheer.gif
zelo sem vesela za njiju obe.
Zadnje čase, recimo zadnje leto, sem bolj kot ne čebelca, ki leta s cveta na cvet. Mogoče malo slabo izbiram zadnje čase, od đankija do tipa, ki pretepa ženske. In sem prišla do ene simpl ugotovitve. Potrebujem samo nekoga, ki me bo imel rad in bo to pokazal. Ne rabim materiala, niti ne rabim psihologa. Samo malo ljubezni. Bi šlo?
srce-1.gif

Imate tudi vi željo, da spoznate nekoga, s katerim se boste postarali, s katerim se boste stiskali na klopci v parku čez 30 let? No matter what. Da ne boste obupali po prvem prepiru....mislim, da vsak človek potrebuje sočloveka, ki ga bo razumel, zjutraj stisnil k sebi, potolažil, ko bo štala v službi, pomagal, ko bo avto crknil
cool-1.gif

Današnji način življenja je zelo nenaklonjen temu zgoraj. Čedalje manj ljudi poznam, ki bi se medsebojno spoštovali. Nobenega truda ni več. Vsak tera svoje, potem pa jok in stok, ko pametnejši popoka.

Aja, to ni ženitni oglas
evil.gif

Trenutek šibkosti, ko ti manjka "samo" človeškega dotika, objema in ljubezni. Zato počasi znižuješ kriterije...in potrebuješ "samo še to"... Ni več tistih pogojev, da rad hodi v hribe, športa, itd...ipd..itd... Hočeš samo pure love.
smile-1.gif

Je pa problem. Ko boš to dobila bo tvoja začasna potreba zafilana. Pojavile se bodo nove in nove potrebe...in kar naenkrat ne boš zadovolja v vezi, kjub temu, da boš imela:

Citat:
ki me bo imel rad in bo to pokazal. Ne rabim materiala, niti ne rabim psihologa. Samo malo ljubezni. Bi šlo?

Lahko pa da si dejansko prišla do tistega obdobja, ko se ženske malo pridejo k pameti glede tega..., vseeno pa bolj ciljam na trenutno krizo po objemu in ljubezni.
hug.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Saj sem samo razmišljal...oz. predvideval.....ali te ima okolica za "lahko" deklino?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik ynos pravi:Trenutek šibkosti, ko ti manjka "samo" človeškega dotika, objema in ljubezni. Zato počasi znižuješ kriterije...in potrebuješ "samo še to"... Ni več tistih pogojev, da rad hodi v hribe, športa, itd...ipd..itd... Hočeš samo pure love.
smile-1.gif

cheer.gif

Velik stvari je pomembnih, da je človek srečen, ampak morali bi začeti pri tistih malenkostih, ki nas osrečujejo....
roza.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Če je res tako, potem je še upanje zate....,da boš čez 40 let na klopci gledala herpese od svojega partnerja...

peters

Pripravnik
30. jul 2007
196
0
16
In veš kaj si pozabila napisat? Partner mora biti popolnoma samostojen in sposoben samostojno skrbeti zase – tako v finančnem kot psihičnem smislu. To je zelo pomembno! Vsako jamranje v smislu »jaz bi kar umrl(a) brez tebe« in podobno, partnerja začne odbijat. Da o denarnem izkoriščanju niti ne govorim.

Vsi, ki smo že spoznali sorodno dušo, vemo kaj to pomeni. Pomeni, da v prisotnosti uživata oba, brez da bi kaj govorila, da si bereta misli – in ko to traja tudi po dveh letih, potem veš da je to res tisto pravo.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Jah tako pač je....
A pes ti v osamljenih trenutkih nič ne pomaga? Kak sprehod in med sprehodom lahko malo gledaš pobe in občasno mežikaš...pa kak fin dekolte in zadeva bo rešena zelo hitro. Začela se boš starati ob partnerju, ob sobotah bosta jedla joto, govedino z juhe, tenstan krompir...vrgla kako pasjanso...in kot bi trenil, boš uporabljala kreme za 50+let, ki ti kljub vsemu trudu in vloženimi sredstvi ne bodo odnesli gubic... Pozabil sem omeniti še otroke, mož bo na maturantskem plesu gledal sošolke od vajinega otroka....morda se bo razvilo kaj več...in spet boš sama na klopci v poletnih mesecih odganjala komarje in drug mrčes, hkrati pa se boš spraševala, le kje sem naredila napako....
17758-icon_confused.gif

Druga opcija je pa ta, da se pač mirno "k..urbaš" in kar bo pač bo....
wink-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik peters pravi:
In veš kaj si pozabila napisat? Partner mora biti popolnoma samostojen in sposoben samostojno skrbeti zase – tako v finančnem kot psihičnem smislu. To je zelo pomembno! Vsako jamranje v smislu »jaz bi kar umrl(a) brez tebe« in podobno, partnerja začne odbijat. Da o denarnem izkoriščanju niti ne govorim.

Vsi, ki smo že spoznali sorodno dušo, vemo kaj to pomeni. Pomeni, da v prisotnosti uživata oba, brez da bi kaj govorila, da si bereta misli – in ko to traja tudi po dveh letih, potem veš da je to res tisto pravo.

Ker si ti edini, ki me resnično poznaš (z mojo preteklostjo vred), veš o čem govoriš.
zmaga.gif
samo pakiraj kufre. Nesamostojnosti pa res ne prenesem.

@elvir:
evil.gif
dobro si to napisal.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
No no, Mr. "Glass half empty.", ni vse tako črno/belo kot si napisal. Potem ti vsako zvezo že vnaprej obsojaš na propad? Zaradi takega razmišljanja boš osivel že pri 30-ih
tongue-1.gif
Poznam nekaj parov, kjer skupaj lepo funkcionirata že vrsto let.

Sej to je tisto, ker partnerja lahko super odlično funkcionirata 5,10, 15 ali več let brezhibno. Potem pa naredi en mali "click" v možganih enemu izmed partnerjem in začne se pekel. Če so zraven otroci je stvar za vse tri udeležence toliko bolj zakomplicirana.

Skratka ja, jst osebno gledam na vsako novo zvezo kot potencialno oz. z 99% verjetnostjo da bo veza propadla pred smrtjo enega izmed partnerjev. Si kdo upa trditi drugače?
Verjamem pa da obstajajo zveze v katerih je noro lepo, kjer sta partnerja kompatibilna na 101. področju in izgleda da je to TO. Samo to ni TO, ker "TO" propade prej ali slej.

@Tamara: A zato ker napišem svoje mnenje ki ti ni všeč sem pa že tečen?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Men fotr zmeraj reče:
ko popusti prva zaljubljenost in če sta za skupaj, je od tukaj naprej samo še prilagajanje. Pa ne govorim sedaj o copatah itd... Vsaka stran se mora kdaj prilagodit in bo srečen odnos. Se kdaj verbalno zapoka, sam pal ne vesta kej bi (pomoje se pal dal data) in pal sta ze spet cela zaljubljena
cheer.gif

-

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A pa se nebi temu bolj reklo realističen pogled kot pa pesimističen?

Tamara, to je tako kot če bi ti (hipotetično gledano
evil.gif
) igrala na EuroMillions in čakala da zadaneš 5+2. Kaj je to? Iluzija ali optimizem?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Da men en reče, "jaz bi kar umrl brez tebe"
bonk.gif
samo pakiraj kufre. Nesamostojnosti pa res ne prenesem.

Jeba. Te pa res nimam. Enostavno neznam vklopit tistega belega stroja v sušilnici, in če ga že pol vzamem
ven pulover 2 številki manjši kot je bil. Isto velja v kuhinji, je ni stvari ki je malkom ne prismodi...
redface-1.gif

Jebat ga, nimam kuharske ali tekstilne.

Še vedno pa pravim; avtomehanik nemore bit mesar, in mesar naj ne bo avtomehanik.

Zdaj sem uvidel, ob naslednji povišici nujno rabim neko vzdrževalko
redface-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Šlo je za "brez tebe mi živeti ni, obriši mi rit". Ker ne morš pričakovat, da bo tvoja bejba tvoja gospodinja
uf-1.gif

To imaš prav, da ni vsak za vse. Celo meni se zgodi, da je kdaj moj nov super duper pulover samo še puloverček
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Glej moj gorenjev je tip "simple and logical" ampak meni enostavno ne rata obvladat tiste edine 3 tipke.

In pol kličem naokoli, da dam za impulze več kot da bi nesel v čistilnico.

In v kuhni prismodim kuhan krompir, kar baje sploh ni možno
frown-1.gif

In priznam da neznam skrbet zase.

Nazadnje urejeno: