Razmerje s starejšo žensko

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Pa ste zasvinjal s samodokazovanjem to temo.
rolleyes-1.gif

Jaz sem imel pred leti starejšo. Ona pri 35, jaz 10 manj. Ženska skrbela za svoje telo, a nič kaj peterano. Zgleda še sedaj prava dama s bodyem za crkent. Joški kr ogromni bi rekel, a jih zob časa še ni nevem kako načel. Vglavnem, ta bitja so skoz pripravljena, pa anj bo na hitro al pa cel dan pod kovtrom. Bi rekel, da je bila to najlebša izkušnja
redface-1.gif
.
Tisti, ki ste tako razmerje imeli, že veste o čem govorim
wink-1.gif
.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Ne noker, Gatto je bil.
Čeprav si noker, me ne zanima
evil.gif

Me veseli, da se razumeva in da mi ne zameriš, ker mi je vseeno zate ...
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
prijatu, ne se štulit zraven
grin1.gif

Sporočilo prjatlu:

Jest se nič ne štulim, kar obdrži jo, ti nism nič fouš ...
hysterical-1.gif

Sej veš, jest mam že svojih problemov dost, zakaj bi si na glavo nakopal novih? Ti pa iščeš izzive, torej ?

No, važno je tole --->
nahrung002.gif

Konec sporočila prijatlu ...

Za ostale me pa ne briga ....
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pa mene tud .... ti ne bom v zelje skakal, res ne, pa čeprav sem uradno še zmeri zajc ...

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Evo da še jst dodam kj k tej zgodbi........meu 2 starejši....ena 7 let druga 14 let, upu da bo to to in da bo podstrešje pospravljen (pr njima), pa ponavad ni čist tko! Sj gre ene 3 mesce do pou leta, pol pa ko padejo "rožnata očala" pa oba počas začneta spoznavat da to nebo to!
Hm....predstavlat staršem....če so liberalni lahko.....da neboš doživu kot ste opisal na forumu da je enga fotr deložiru! Se mi pa zdei dogaja da če se za kako obrnem kdar smo pač kje skupi da me tastara dva začneta zezat da je premlada
smile-1.gif
Drugač pa nč hujšga!

Je pa res da se lahko velik naučiš....na useh področjih
smile-1.gif
No ja usaj jst sm se od starejše...
Moj nasvet/spoznanja........ne pričakuj nč dougoročenga....bo pa zato sex tolk slajši (če ni pr ta zavrtih)! Pa nevem zakaj rineš v zvezo če že istočasno o tamali razmišlaš???
smile-1.gif

Kar se tiče glede ynosa in gite!!! ynos se strinjam z tvojim stavkom........bl k se boš trudu pa bl k jo boš razvaju...bl bo začela mislt sam nase pa te izkoriščat......ne razumem zakai so te kle tolk spluval...krneki! Upam da si bo avtor tega posta 3x prebrau ta stavk od ynosa!
Yanos pa svaka čast da nisi več z gito......2x al 3x se je oglasla na postu pa mi je blo prec jasno da je bl naci varjanta
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.659
113
Eeeee [censored] ga.....zajebu sm...Grisbi si.....upam da nimaš šmajserja doma
smile-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Moj skotr sosed, je ''napumpal'' eno tetko, zdej pa pr njej živi, mislm da je bla celo ohcet, nism zihr, bistvo je da je njena hčerka 4 leta starejša k on, aja hčerka je stara se mi zdi da 23 ...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.659
113
Razumem pa jezo in s tem povezano umešavanje v "ex housbantov" vsakdan kle na forumu! Etak bo zmer neodgovoren nedorasu....ne.....ne....neeeeee......
smile-1.gif