Ksz
Kot mlad nadebudni kazanova raziskujem fenomen ženskega orgazma skozi penetracijo. Da mi z draženjem ščegetavčka uspe ženske pripeljati do vrhunca, me ne čudi, ker če analiziram ženske spolne organe, postane jasno, da je ščegetavček ženski ekvivalent za penisovo glavico, ki nikoli ne odpove pri orgazmu. Pri penetraciji pa mi kljub nadpovprečnim meram prijatelja, večurnem seksu in uporabi pnevmatskega kladiva ne uspe. Od 2/3 žensk dobim neke kao orgazmične vzdihljaje, tresenje, kričanje, ... ampak, ko preverim njihov pulz po dolgih seansah, je vedno na 60-80, torej, veliko jih fejka.
Ker sem preizkusil že ogromno žensk, mi predvsem ni jasno, zakaj še nisem srečal nobene, ki bi jo zadel v takozvano "G-točko". Odločil sem se posvetovati z wikipedio, ki pravi:
Citat:
wikipedia pravi:
However, to date, all attempts of scientific or empirical investigation into the reality of the G-spot have turned up nothing or highly questionable results. Tests that examined the innervation of the vaginal wall show that there is no area that has an increased number of nerve endings. Proponents are also criticized for putting too much reliance on anecdotal evidence. The few studies that have tried to locate it using more precise means have mostly turned up no results. The few that have returned positive evidence are criticized for using small sample sizes and questionable methods.
Zakaj iščem nekaj, o čemer si niti znanstveniki niso enotni, da obstaja?
Vedno bolj se mi zdi, da je takozvana "G točka" neka izmišljotina, ki so jo ženske prevzele kot prvo resnico seksa, da lahko z njo jezijo moške. Preklet bodi, Gräfenberg!
Okej, še malce sem se lotil raziskovanja, ker sem se vprašal, kaj bi naj "G točka" sploh bila. Prišel sem do
Skenove žleze in prebral, da bi to naj bil pa ženski evkvivalent moške prostate, s katero vem, da je možno molsti tudi mene. Okej, to je možno, ker je to (po ščegetavčku) še ena "kopija" moškega organa, ki garantirano prinaša orgazme. Ker te žleze večina žensk nima, bi to razložilo dejstvo, da znanstveniki ne najdejo "G točke". Ker gre za zametek moškega spolnega organa, ki je nasploh že veliko bolj zakrnel od ščegetavčka, je zelo verjetno, da imajo te žleze le tiste ženske, ki so v maternici dobile veliko testosterona, tj. "možače".
Torej, zaključujem svojo mini-raziskavo - na kratko - z dvema možnostima:
a) "G točka" ne obstaja
b) "G točka" je dejansko Skenova žleza, ki jo imajo le "možače"
Če se vam zdi, da je še kak tretji scenarij, sporočite in dokažite to znanstvenikom. Jaz si pa grem medtem poiskati dekle s premerom bicepsa 70cm in brki. :-(