Razlika v letih...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hello,

sej niti ne vem kako bi začela. Torej... Pred časom sem spoznala luštnega fanta, razumeva se, skup se mava res hudo dobr, nasmeje me ker je tko smotan včasih - je pa mlajši od mene 3leta, kar me ne moti (zaenkrat). Poznava se eno leto, prej sva bila skoraj na "vi" hahahahah. No, slučajno sem pa spoznala še enega, s katerim sva šla do sedaj 6x na kavo in 1x v kino, 2x na večerjo in je blo tud zelo v redu, pri njem sicer ni tistega mojega iskrenega smeha ko se res smejiš kot utrgan in iz srca, ampak mi pa nudi drugačno zadovoljstvo, počutim se varno in zaščiteno, medtem ko pri mlajšem postanem bolj samozavestna in odločna... Ta drugi je starejši 15 let...In vsekakor je bolj resen (lol, doh ane) kot tisti mlajši, čeravno tudi pri njem vidim in čutim, da je ampak na drugačen način pač.
Ne sprašujem, za katerega naj se odločim ker imam za to še dovolj časa... V sebi vem, da bi se raje odločila za mlajšega, ko bo prišlo do tega, tudi kar se tiče prihodnosti če gledam za naprej glede razlike v letih... Kaj je več vredno - da sem ob nekom takšna kot sem, če ne še boljša ali to, da se ob nekom počutiš 100% varnega in ljubljenega da lahko kar zaspiš v naročju od ugodja ampak v sebi nekje pogrešaš tisti del njega ki te nasmeje do solz ne da bi se trudil za to?...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Glasujem za 1.
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Mlajši........ker starejši se ne maramo prilagajat......potem ko ni več rožnatih očal
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Manjka podatek kolko si ti staro
smile-1.gif

Če si milf, pol je dvojka, ki ima pod palcem, prava izbira.
Sicer pa "mulčka".

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Če bi moški kdaj kej preračunal, bi blo tud marskej drugače. Dizzy - ma sej a veš, sploh ne pomišljam pravzaprav ker mi pač mlajši "daje" praktično vse, kar si želim od partnerja.. tko da... Dons se vidva
redface-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Manjka podatek kolko si ti staro
smile-1.gif

Če si milf, pol je dvojka, ki ima pod palcem, prava izbira.
Sicer pa "mulčka".

Nisem milfarca, pa v tem primeru bi rajš mlajše meso
evil.gif
si me narobe ocenu.. heheheheh
Stara sm 23 (pa pol
rolleyes-1.gif
).

I

Izbrisan uporabnik #488

No, potem pa fantka izberi.
Stari ziher že sanja o palčkih in tvojih gospodinjskih opravilih.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
itak , da starejšega..posebej zdej, ko si tko mlada :
-mali te bo itak samo imel sam za sex, vmes mu bo skoz mobi cinglaj od sošolk, potem bo skoz nestrpen, kdaj mu bo mami skuhala kosilo, pa igrce mora doma igrat..avto mu boš morala skoz posojat za ··nujne ·· opravka itd....itd
-starejši te bo pa imel rad, te razvajal, nudil kaj več, sex bo perfekte, ne samo not-ven
wink-1.gif