Razlika med Michelin Primacy HP ter Primacy 3?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Mene pa samo zanima če je kdo imel možnost preizkusiti Michelinke HP ter naslednjika Primacy 3. Kakšna je bistvena razlika, so boljše, so bistveno boljše? Slabše? Jih bolj pobira ali.. Hvala

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Jaz obe, ampak o obrabi ti pa ne korem nič povedat. Na domačem avtu so 3 leta, držijo še OK, profila je itak kolikor hočeš, ker avto dela malo kilometrov in po mestu. 3 sem peljal na lani predstavitvi, na poligonu, suhem in mokrem. Seveda drži bolje in je bolj predvidljiva do HP, edino pri zaviranju v mokrem me ni prepričala v primerjavi s kakim contijem ali bridgestonom ... Čeprav je "uradno" boljša ...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
No hvala za info, zanima me predvsem razlika med tema dvema sicer pa ja.. Conti, se strinjam ampak opcija sta samo te dve gumi zato...

enageM

Pripravnik
5. avg 2007
143
0
16
Novo mesto
Da se še tu malo vmešam, ker so že omenjene Conti... Jaz sem dobil ob novem avtu gor Conti 3. Za po suhem nimam pripomb, po mokrem je pa tak obub, da kar res ni. Tako drsi skozi ovinke, da je že kar nepredvidljivo. Čeprav je še dovolj profila, se že oziram po drugih, tudi po Primacy HP in 3.