Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Ali je S glukoza povezana s cukrom ki ga vnasamo vase,ker cukra ze lep cajt ne jem vec in me zanima ce se to kej pozna na teh rezultatih?
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
A lahko še meni kdo razloži, kaj pomenijo moje vrednosti, meni se zdijo precej nad mejo
S-AST: 0,70 (ref. v. do 0,58)
S-ALT: 1,77 (ref. v. do 0,74)
S-Gama GT: 1,82 (ref. v. 0,92)
Vem, da kao manj alkota, ampak sem potem en mesec abstiniral, da sem ponovno dal kri kar naj bi bilo dovolj dolgo obdobje za boljše rezultate, pa ni bilo praktično nič boljše
So to že kritične vrednosti, zjebana jetra ali kaj
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
A lahko še meni kdo razloži, kaj pomenijo moje vrednosti, meni se zdijo precej nad mejo
S-AST: 0,70 (ref. v. do 0,58)
S-ALT: 1,77 (ref. v. do 0,74)
S-Gama GT: 1,82 (ref. v. 0,92)
Vem, da kao manj alkota, ampak sem potem en mesec abstiniral, da sem ponovno dal kri kar naj bi bilo dovolj dolgo obdobje za boljše rezultate, pa ni bilo praktično nič boljše
So to že kritične vrednosti, zjebana jetra ali kaj
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Ali je S glukoza povezana s cukrom ki ga vnasamo vase,ker cukra ze lep cajt ne jem vec in me zanima ce se to kej pozna na teh rezultatih?
tist glede alkota je vrjetn normalno ker pijem skoz nekak zmerno, vikedn je bil pa oba dneva odklop tko da..aja pa se dan prej sem spil4 kar vrjetno glih ne igra vloge.
Zanimivo mi je pa tisto s holesterolom, no pa sem nekaj zvedel kar drugace nebi. Mislim jem pac kosila, ce je pecenka je pecenka, pomfri probam zamenjat z rizem sam sede mal zamastit, zvecer pa slama ali prsut, drugace sem pa suh, edino vamp mam, tko da tole z holesterolom mi je pa res zanimivo ker mcdonald obiscem glih 2x na leto pa kebab 10x na leto.
Torej kaj, nehat mastno jest, se pravi piscanci in riz, skratka zagovina?
Kadit sem nehal 1 mesec nazaj po 15 letih rednega kajenja in tudi nebom vec, sm pa mislu da se bo glede tega tudi kej razbralo, samo to vrjetno ni tolk s krvjo povezano.