Raziskava uporabe nakupovalnih vrečk

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Jaz podobno. Ni mi jasno za kaj pri hudiču se kateri od trgovcev ne spomni zastonj delit takšnih vrečk, seveda pobrandanih s svojim logotom.
Prišparali bi izdaji zastonjskih vrečk.
Izpadli bi eko.
Pa še povsod bi hodil folk z njihovimi reklamami.

Zato ker imajo vsi gor svoje reklame pa se placat jo moras, kar je skregano z logiko.

Mogl bi bit bio oz papirne ali pdoobne vrecke, z logom pa dzabe sam to nebomo vidl.
Pravtako plastenke bi moral skenslat. To je samo delanje smeti.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Včasih je špar talal papirnate vrečke,gor so ble pa reklame. žal se ni prijelo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik coolijo pravi:
Živjo vsem,

prosim vas za pomoč. In sicer delamo raziskovalno nalogo o uporabi nakupovalnih vrečk in bi zato rabili čimveč podatkov o nakupovalnih navadah. V ta namen smo pripravili krajšo anketo (povprečen čas reševanja 2min 55sek). Anketa je anonimna.

Prosim, če jo lahko izpolnete =)

https://www.1ka.si/a/85718

Hvala vsem!

Lp

Sem hotel izpolnit, pa je anketa tako katastrofalno narejena, da ne morem ...

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

zanč na petrolu pred mano ti kupi sendvič in cigarete, in mu prodajalec ponudi vrečko (upam, da zato, ker jo pač mora), in tip vzame vrečko za sendvič in čike. Človek ima dve roki, kupi dve stvari in rabi vrečko??? wtf???

Meni je pa cool, da mi ponudijo vrečko, ker ko parkiram v garaži dve roki potrebujem še za jakno, otroka....vendar pa težava vreč ni v tem, da ti jo Petrol da, ampak predvsem, kaj boš ti naredil z njo. Pri nas jih uporabimo za zmrzovanje, ali pa gredo za zbiranje smeti. Zdej, da je trgovec kriv, da mi da vrečko, katero jo jaz potem vržem v naravi je približno tako, kot, da je diler kriv, da se jaz drogiram...

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
949
136
43
Citat:
Uporabnik ambient pravi:
Zdej, da je trgovec kriv, da mi da vrečko, katero jo jaz potem vržem v naravi je približno tako, kot, da je diler kriv, da se jaz drogiram...

Talent za primerjave?
To še nisi porajtal, da dilerje preganjajo? Verjetno ne zato, ker je vsa krivda na strani uživalcev?

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Pomoje imaš ti večji talent za interpretacijo...ampak mogoče ti bo pa sedaj uspelo: ni potrebno vedno iskati krivde pri nekomu drugemu, ker sploh nima veze ali ti trgovec da vrečno, ali ne, če si bumbar boš onesnaževal okolje. Glih danes sem bral, da so pred dnevi v kitovem trupu našli tudi avtodele. Torej., če si bumbar boš obnesnaževal, neglede na to, ali ti trgovec da vrečko, ali ne. Dovolj razumljivo?

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
949
136
43
Oprosti, ampak res ne razumem.
A ni po tvoje kit sam kriv, ker malica avtodele? Zakaj je zdaj kriv bumbar, ki mu jih je serviral?
confused-1.gif

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Takim bi blo res treba prepovedat vstop v trgovino.

Ne tako govorit !!!

Gre namreč za "sovražni" govor, ki bo, če bo šlo tako naprej, kmalu že VSAK izrečeni stavek...

Pri nas kmalu ne bo več dovoljeno človeku povedat, kar mu gre:

- hebem te klošarska
- hebem te pederska
- pelji si migrante domov
itd.. itd.

Pozor, Hanžek vas (STROGO) opazuje. Ter nadzoruje...
10.gif

Pa čeprav poveš resnico, kot je čista resnica recimo tole spodaj:
2407192-IMG_2990_resize_resize.jpg

Priponke

• 2407192-IMG_2990_resize_resize.jpg
    2407192-IMG_2990_resize_resize.jpg
    56,3 KB · Ogledi: 345
Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.655
6.708
113
pri taščici
Imam v avtu vrecke za veckratno uporabo. Ce je po kaksnem nakljucju ni, v trgovini najdem prazno skatlo in zmecem v njo.
Sploh ne vem ce kupim vec kot dve vrecki letno.
Vreck za smeti in ostale bolj ali umazane zadeve je dovolj od sadja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mi uporabljamo za nakup tiste močne vrečke, sport2000 al sport direct kaj je že, pa od Lidla.

Močne, velike in je mir.

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik ambient pravi:
sploh nima veze ali ti trgovec da vrečno, ali ne, če si bumbar boš onesnaževal okolje. Glih danes sem bral, da so pred dnevi v kitovem trupu našli tudi avtodele. Torej., če si bumbar boš obnesnaževal, neglede na to, ali ti trgovec da vrečko, ali ne. Dovolj razumljivo?
No, jaz vsaj priznam, da sem zadnji avto zapeljal direktno v morje, s tisoč plastenk in plastičnih vrečk v prtljažniku. Upam, da mi kdo ne zameri.
frown-1.gif