Razdeljevanje reklam/časopisov v križiščih

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Od kdaj je to zopet dovoljeno?

Večja križišča po LJ so zopet polna študentov, ki delijo "skret papir".
jezen.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Od kdaj je to zopet dovoljeno?

Večja križišča po LJ so zopet polna študentov, ki delijo "skret papir".
jezen.gif

A mogoče predvolilne časopise!
evil.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
V MB jih je pogosto za opaziti. V križičšu Tržaška - Proletarske brigade.
Mene osebno pa ne motijo...če mi ni, niti ne odprem okna in gre mimo...in to je to.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.440
3.749
113
Bolje da na križiščih delijo časopise kot da tam težijo rumunski "klošarji" (kar se je nekaj časa v Ljubljani pogosto dogajalo)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.345
6.145
113
Članek iz Večera par mesecev nazaj:

Najstnica beračila

Ljubljanski policisti so v sre­d­o na Ce­lovš­ki ce­sti v Ljubljani pri be­rače­nju zalotili 16­ le­tno d­rž­avljanko Romunije­. Romunka je­ hod­ila me­d­ vozili in na vsiljiv način be­račila (trkala na okna, se­gala v notranjost vozil...). Policisti so se­ pogovo­rili z njo in nje­nimi zastopniki, 40­ le­tnim Romunom in 42­ le­tno Romunko, ki so ju ovad­ili zarad­i kaznive­ga d­e­janja zane­marjanja mlad­ole­tne­ ose­be­ in jima od­vze­li prostost. Policisti so jima izre­kli tud­i d­e­narno kaze­n zarad­i te­ga, ke­r sta ne­prijavlje­na bivala v Ljubljani, te­r pod­ali obd­olž­ilna pre­d­loga zarad­i krš­ite­v Za­kona o varnosti ce­stne­ga prome­ta in Zakona o varstvu javne­ga re­d­a in miru, ke­r sta d­ovolila mlad­ole­tni ose­bi, d­a je­ be­račila na ce­sti in ovirala prome­t. Po zasli­š­anju pre­d­ pre­iskovalnim sod­nikom sta bila izpuš­če­na na prostost. (dž)

Po tem dogodku jih na križiščih ni bilo več.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Mene osebno pa ne motijo...če mi ni, niti ne odprem okna in gre mimo...in to je to.
In ko samomorilec z reklamami stoji na sredi med dvema voznima pasovoma
stupid-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
V Avstriji je to vsepovsod, pa se noben ne razburja. (časopis, ne beračenje)