Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ko sta pa zadnjič prišla mlad policaj in policajka, ju je pa tip v 2 minutah odpravil in sta popokala in šla.
Lej, če se ji zdi tolk nevaren, da bi jo direkt fental, so tu varne hiše ipd ...Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
preden pridejo policaji, je lahko ona že v nezavesti, dedc pa na drugem koncu slovenije. očitno si ne znate situacije predstavljat...
Ali pa če se ji zdi tolk nevaren, da bi jo direkt fental, raje posluša njegov "nasvet", da naj ne spregovori s policaji ene besede.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Lej, če se ji zdi tolk nevaren, da bi jo direkt fental, so tu varne hiše ipd ...Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
preden pridejo policaji, je lahko ona že v nezavesti, dedc pa na drugem koncu slovenije. očitno si ne znate situacije predstavljat...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, če misliš da je max kar lahko narediš to,da objaviš na forumu, je žalost...
Citat:
Uporabnik elo pravi:
recimo da kot mimoidoči vidimo na ulici, kako te krdelo æobanskih hrga-mrgatov meče ob tla, ti jim skušaš pobegniti, oni ti pulijo nohte in zobe, lomijo ude, vse zgolj za to, ker so te zamenjali z nekom, ki je nategnil in zaplodil očitno pankrta v najlepši mladoletni bodoči brezzobi kosmatinki njihovega krdela, na črno prebivajočega na državni zemlji, kamor jim bodo na stroške poštenih državljanov napeljali elektriko, vodo, kanalizacijo in WLAN, s katerim si bodo lahko izmenjevali informacije o tem, kdo je namestil nove bakrene žlebe...
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Blah...zadnjič me je sredi noči prebudil jok (predvidevam, da odrasle ženske ali dekleta). Nekaj časa sem poslušal jok in jamranje, potem je zadeva potihnila ali pa sem zaspal...ni važno...
No, nekaj trenutkov nazaj zopet slišim jok oz. bolj kričanje in zvoke, kot bi nekaj butalo v steno / tla... sliši se samo en ženski glas... katastrofa...
Najraje bi poklical na policijo ampak ne vem, če lahko kaj naredijo glede na to, da ne vem v katerem stanovanju se drama dogaja.
Saj verjetno četudi policaji potrkajo na prava vrata, ne bodo nič spremenili...pa vseeno sprašujem kaj bi vi storili?