Rastejo mi novi zobje (modrostniki)

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
V otroških letih mi niso vsi zobje zrastli, danes po 25 letih mi je na novo zrastel zadnji zob, sedaj mi spet raste nov zob, to rastje mi je čist nejasno, zakaj po toliko letih zraste, oba zoba bosta ostala v ustih.
Je to normalno, da po 25 letih zraste, kakšen nov zob.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
V otroških letih mi niso vsi zobje zrastli, danes po 25 letih mi je na novo zrastel zadnji zob, sedaj mi spet raste nov zob, to rastje mi je čist nejasno, zakaj po toliko letih zraste, oba zoba bosta ostala v ustih.

Medicinski fenomen. Brez besed sem ostal. A zob je drugače bele barve? Je kakšna možnost, da bi ti ga kdo ponoči nalepil tja?

hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ne vem, zakaj se norčuješ...si mogoče pomislil, da naš soforumovec morda ni človek, ampak mogoče plazilec, recimo krokodil?
confused-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Medicinski fenomen. Brez besed sem ostal. A zob je drugače bele barve? Je kakšna možnost, da bi ti ga kdo ponoči nalepil tja?

hysterical-1.gif

Ni mi v interes zadnje čase pisat bedarij, spamat in podobno, sprašujem resno in pričakujem resen odgovor. Osmica mi na novo raste, sedmico sem dal ven, zobozdravnik je že vedel, kaj mora narest, itak pa me je takrat bolela sedmica. Še en zob je zrastel pred 1 letom.

EDIT:
Imam reng.posnetek, eden je pri zobozdravniku, eno sliko imam jaz doma.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Torej ti raste osmica? Ali za osmico še en zob?

Nič od tega namreč ni nenavadno in se verjetno lepo vidi na kakšnem starem panoramskem RTG posnetku čeljusti (če ga imaš, seveda).

Glede spamanja pa ne skrbi. Če bi se mi zdelo kaj v tej smeri, bi že zdavnaj romalo v kanto, tole je pa zgolj zabavno.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Imam trenutno sliko pred sabo, jo z lahkoto pogledam, še en zob bo zgleda ven šel, tu pa bi znal bit problem.
1 že zrastel zob spodaj levo (ostane)
2 zgoraj desno na sliki se vidi zob, a še ni zunaj (ostane, ker ni sedmice)
3 levo zgoraj, sedmica cela, osmica še spodaj, vrjetno bo ostala tam skriti, dokler bo sedmica opravljala svoje naloge, če pa gre ven bo tudi osmica zrastla na novo oz. če bo začel rast bo šel en ven.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.428
10.675
113
kolegu raste še ena garnitura stalnih, vsake tolko časa gre kerga ven poknit. Vsi zdravniki ga hodijo gledat 1x na 2 leti.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ja tud to se zgodi, samo nisem pa še slišal, da bi se množično dogajalo (beri: serija pri enem)

sem pa že videl enga afričana, ki je imel za osmico še 9, 10 in 11 zob
hysterical-1.gif