Vem, da je nimaCitat:
Uporabnik MViper pravi:
Ena mala napaka v tvojem nabijanju.. 8800 Arte nima slota za memory card..
Od začetka:
- Moji Nokiji huh36?? (tista, ki je imela okroglo belo tipkovnico) so odtujili/ukradli kartico ne vem koliko je bila velika sem pa ziher, da je bila manj kot 1 Gb ker takrat so bile zelo drage. No v glavnem moji se je scufalo in je kazala samo bel ekran, če se pravilno spomnim. In popravilo bi me stalo takratnih 60.000 sit kar je bilo celo več kot sem zanjo plačal in sem rekel nič popravljat jo pridem iskat. Doma sem potem čez nekaj dni (ker ni delala je nisem rabil, beri slikal z njo) šele opazil, da ni kartice notri. Da bi se kregal z njimi in dokazoval, da je bila kartica notri se mi ni ljubilo.
- Nokiji 8800 arte (nisem ziher za model), ki ni bila moja jaz sem jo samo nesel na servis, ker se je pokovček kar sam odpiral v torbici, ko sem jo prinesel nazaj sem bil okregan zakaj sem spet slikal joške? To je mogel očitno eden na servisu ker jaz jih nisem.
- Za kartico se pa ne ve točno kdo jo je zlomil on ali oni na servisu.
A je bolj jasno?
P.S.
Najhujši primer sem pa imel na Svemi, ko sem nesel bratov telefon (padel v morje z njim in je crknu), ki je bil BELE barve in sem ga nesel samo, da ga pogledajo, če se da kaj naredit itak se ni dalo
Ko ga nesem nazaj pa je tista ženska ena zelo debela je bila, da to ni mogoče. Pa se je potem izkazalo, da je to mogoče.
Nebi rekel, če bi ga lahko popravili in bi kao dobil pokvarjenga nazaj pa bi popravljenga prodali naprej ni mi pa jasno zakaj so mi dali pokvarjenga za pokvarjenega