Ram 2-kraja

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ena mala napaka v tvojem nabijanju.. 8800 Arte nima slota za memory card..
grims-1.gif
Vem, da je nima
rolleyes-1.gif
sem posipam s pepelom
Od začetka:

- Moji Nokiji huh36?? (tista, ki je imela okroglo belo tipkovnico) so odtujili/ukradli kartico ne vem koliko je bila velika sem pa ziher, da je bila manj kot 1 Gb ker takrat so bile zelo drage. No v glavnem moji se je scufalo in je kazala samo bel ekran, če se pravilno spomnim. In popravilo bi me stalo takratnih 60.000 sit kar je bilo celo več kot sem zanjo plačal in sem rekel nič popravljat jo pridem iskat. Doma sem potem čez nekaj dni (ker ni delala je nisem rabil, beri slikal z njo) šele opazil, da ni kartice notri. Da bi se kregal z njimi in dokazoval, da je bila kartica notri se mi ni ljubilo.

- Nokiji 8800 arte (nisem ziher za model), ki ni bila moja jaz sem jo samo nesel na servis, ker se je pokovček kar sam odpiral v torbici, ko sem jo prinesel nazaj sem bil okregan zakaj sem spet slikal joške? To je mogel očitno eden na servisu ker jaz jih nisem.

- Za kartico se pa ne ve točno kdo jo je zlomil on ali oni na servisu.

A je bolj jasno?

P.S.
Najhujši primer sem pa imel na Svemi, ko sem nesel bratov telefon (padel v morje z njim in je crknu), ki je bil BELE barve in sem ga nesel samo, da ga pogledajo, če se da kaj naredit itak se ni dalo
rolleyes-1.gif
nazaj čez nekaj dni pa sem dobil SREBRNEGA res, da je bil zelo podobne barve njegovemu belemu amapk sva potem ugotovila, da ni isti ker ni imel tako zmahanih tipk + IMEI je imel drugo.
Ko ga nesem nazaj pa je tista ženska ena zelo debela je bila, da to ni mogoče. Pa se je potem izkazalo, da je to mogoče.
Nebi rekel, če bi ga lahko popravili in bi kao dobil pokvarjenga nazaj pa bi popravljenga prodali naprej ni mi pa jasno zakaj so mi dali pokvarjenga za pokvarjenega
confused-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sorry pol, ce sem te po nedolznem okrivil
redface-1.gif

Pri Svemi pa dogaja tole trejdanje fonov.. koliko takih zgodbic sem ze slisal.. Fak, jaz bi zivcnega fasal, da mi to naredijo..

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Saj pri Ram2 so tudi mobilnike menjavali. Meni je gprs na Motoroli T720 štrajkal, nesem na servis, dobim drug aparat, ki je bil očitno rabljen, ker je bil tečaj čisto zjahan. Gprs tudi na tem ni delal, ker je bila očitno napaka na softveru, nesem nazaj, dobim tretjega. Ta je imel tipkovnico sesuto, kar sem ugotovil na poti iz servisa. Tam se je šef servisa zagovoril, češ da je bil poslan nazaj iz Nemčije in da bi moral biti popravljen. Tako sem dobil še četrti aparat, katerega sem se pa po hitrem postopku preko bolhe znebil.
crazy1.gif

Sklep: nikoli več aparata, ki se servisira na Ram2.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Evo sestavljen dopis. Sem jim omenil tržno inšpekcijo, urad za varstvo potrošnikov, matično podjetje-samsung in policijo.

Nazadnje urejeno:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Saj pri Ram2 so tudi mobilnike menjavali. Meni je gprs na Motoroli T720 štrajkal, nesem na servis, dobim drug aparat, ki je bil očitno rabljen, ker je bil tečaj čisto zjahan. Gprs tudi na tem ni delal, ker je bila očitno napaka na softveru, nesem nazaj, dobim tretjega. Ta je imel tipkovnico sesuto, kar sem ugotovil na poti iz servisa. Tam se je šef servisa zagovoril, češ da je bil poslan nazaj iz Nemčije in da bi moral biti popravljen. Tako sem dobil še četrti aparat, katerega sem se pa po hitrem postopku preko bolhe znebil.
crazy1.gif

Sklep: nikoli več aparata, ki se servisira na Ram2.

Sklep 2: nikoli ne kupujem telefona preko bolhe!!

Lp

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Telefon je bil v garanciji, prav tako sem kupcu pojasnil, da je bil garancijsko menjan. Pa ga je vseeno vzel. Je rekel, da mu tako ali tako ne zdržijo več kot tri mesece v povprečju.
wink-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Dober dan g. XXX, se boste oglasil za kartico al vam pošljemo? A kr na tale naslov?

grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce kupuje posten kupec je fajn biti posten..

Ce se pa najde kak moron, ki samo gleda kako bi zbijal ceno, je pa biti posten velika ovira..

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Nekako se mi ni izslo, da je "odgovarjal" meni.
Da je zadevo resil pa je dooobro. :)
Ampak: ce bi bil tiho, ne bi videl kartice.

Lp

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Točno tako. Dobil novo kartico+adapter za kartico. Opravičili se mi pa niso.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Tudi mene.
smile-1.gif

Eh sej sm dijak pa mam čas, pa prov zabavno se je blo od predloga za dopis naprej ukvarjat.
wink-1.gif