Močna je definitivno dovolj. Na pistolo vedno več rukne kot na ključ. Natančna pa ni glih.Pravi da je pistola dovolj natančna in močna.
Pa ko jo moraš z original priloženim ključem ponoči menjat za rezervo, najbrž tudi kakšno zvezdo vidiš, pa čeprav dežuje.Močna je definitivno dovolj. Na pistolo vedno več rukne kot na ključ. Natančna pa ni glih.
Pri 4 vijakih diagonalno, pri 5 zvezda, pri vec recimo kamion pa nasprotni. Klasika. Reces, razlozis vajencu, ce ti dupoo racuna si debil ti ker ne vprasas prej. Moment kljuc je manj pomemben, ker itak prej zasraufa na dolocen moment in kasneje do konca. Jaz se tudi pri 50 avtih dnevno ne bi jebal z momentnimGlede pameti pri mehaniku.
Včeraj opazujem vulkanizerja kako mi zaporedno sravfa vijake na kolo.
Naj bom tiho, al naj bom pameten pa mi bo duplo zaračunal.
A se ni to včasih sravfalo "diagonalno"?
Pa moment ključa tudi ne pozna na koncu.
Pravi da je pistola dovolj natančna in močna.
Kdo je zdaj mojster? On al jaz? Ne vem zakaj bi jaz na njim popravljal.Pa jih doma odtisni in še enkrat kontra z občutkom 110Nm.
Ne, hočem samo povedat kako strokovni so danes "mehaniki". Znajo samo tisti cenik na pamet koliko servis stane, če mu prineseš svoje olje, pa koliko če mu dajes se nasvete....Samo Hanzi ti si pa res pod nesrecno zvezdo rojen in zelo vztrajen. Vsaka stvar kaj daš komu nardit moreš za njimi popravlat.
Daj že v štartu sam zrihtaj. Boš prej fertik, pa se zivce bos prišparal, ko se jeziš pol kak ni ok.
Pol pa pusti kot je. Kaj ti ostane drugega. Pa ne več k njemu.Kdo je zdaj mojster? On al jaz? Ne vem zakaj bi jaz na njim popravljal.
Saj nisem bil pod kozolcem. Kozolcarji si najbrž ne privoščijo takega sravfanja.
To ni rešitevPol pa pusti kot je. Kaj ti ostane drugega. Pa ne več k njemu.
Jah lej.. bo trg povedal .. mogoce je edini dalec naokoli, mogoce je 1€ cenej, mogoce ima fletno sosedo,... ljudje mu stojijo v vrsti - 2x na leto in zgleda dost “obrne” takrat da vegetira ostale dni ob pralnici.To ni rešitev
Še vedno bo 99,9% uporabnikov imelo salabajzersko opravljeno storitev. Mogoče tudi ti med njimi.
Kar pridi delat, moraš poznati uporabljati mikrometer pa geometrija in matematika ti morajo ležati. Če znaš še kaj narisati in prebrati risbo se pa sprašujem kako to da sploh iščeš službo, če pa so polne strani iskanja tega profila.Pa boli te kura.c , da imas cajt pri sluzbenih vozilih razmisljati ali jih je krizno zategnil in z moment kljucem imas cisto premalo dela. A mi lahko na pm delovno mesto zaupas in ce se koga sprejmete