Radio1 in jutranja ekipa z Denis Avdičem

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

Jest tud ne prenesem teh komercialnih postaj. Skoz ene "senzacionalne" novice, une glupe prometne info, k pove da je na odstavnem pasu kamion, do vremena, ko komaj čakajo da napovejo da bo veliko dežja ali snega, samo da bo slišati kot opozorilo na apokalipso.

Ok, sej voditelji pač morajo biti taki, ker to od njih zahteva vodstvo. Sam meni pač zjutraj paše bolj mir, ne pa tiste bedne fore iz fb pa novic, k so čist predvidljive, pa non-stop režanje in zafrkavanje med voditelji,... bljak.

Zame sta Val202 in Notranjski val top, in drugega slišat nočem.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Itak pa ni Avdič kao duhovit, ker je program itak v celoti režiran, torej mu vse "fore" pripravljajo drugi

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sej Avdiæu tud v tisti TV oddaji ploskajo zato ker morajo in ne ker bi si želeli. Ene 2x sem ujel uvodni del oddaje, ko Avdiæ kao par stavkov pove. Totalno nesmešno, prisiljene fore, iste imitacije Jankoviča in Janše, ... kr nekaj.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
To so fore tam do 40 let,pol pa začne človk mal drgač razmišljat in spoznava kolk nas nategujejo.

Očitno so hoteli pozornost,ker so zavohali nekaj v smislu Top gear.

Tako,da ja za takšen radio moraš imet preveč časa.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...

Jest tud ne prenesem teh komercialnih postaj. Skoz ene "senzacionalne" novice, une glupe prometne info, k pove da je na odstavnem pasu kamion, do vremena, ko komaj čakajo da napovejo da bo veliko dežja ali snega, samo da bo slišati kot opozorilo na apokalipso.

To ja, ko berejo novice s portalov in to samo naših (24ur itd) in senzacionalno preberjo nekaj, kar se je dalo prebrati na tujih portalih par dni prej.
" Vas zanima kdo/zakaj/ kje; več po tejle pesmi."

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Jaz imam od SLO frekvenc shranjen zgolj val 202, radio študent in ARS.

Vse ostalo ni opcija, če se naveličam komadov na CD/mp3, raje ugasnem radio, kot pa da poslušam antena/radio1/express butalščine, poleg tega pa me naredijo še živčnega, v takem stanju pa ni priporočljivo voziti.

Radio rock je bil na začetku obetaven, žal pa res premajhen nabor.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Jaz imam od SLO frekvenc shranjen zgolj val 202, radio študent in ARS .

Vse ostalo ni opcija, če se naveličam komadov na CD/mp3, raje ugasnem radio, kot pa da poslušam antena/radio1/express butalščine, poleg tega pa me naredijo še živčnega, v takem stanju pa ni priporočljivo voziti.

Radio rock je bil na začetku obetaven, žal pa res premajhen nabor.
467716-post_slo.gif

ars je zakon.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
radio1 je meni obup... radio hit pa odkar so "naredili novo politiko" ravno tako.

najbolje val 202...

ta avdic niti slovensko ne zna..skoz malo vlece po bosansko..vici so pa itaq pod nivojem normalnega cloveka

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Poslušate pa vseeno vsi, ker upate na zastonj avte pa tko. :D

niti priblizno ne poslusam...to sem sedaj poslusal ker je nalimal gor link :D....in mi je bilo takoj jasno zakaj teh postaj ne poslusam...vcasih se mi je zdel se reporter milan debiln, pa vidim da je bil pravi veleum (na dejanske tematike) proti tem novodobnim juznjaske fore tipom

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Jaz niti linka nisem kliknil. Radio 1 = obvoz v mojem slovarju, karkoli v zvezi s tem debilnim senzacionalističnim maloumjem me niti približno ne zanima. Zato niti ne vem, da imajo kakšne zastonj avte, večerje itd.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Radio 1 je edina slovenska postaja, ki je ne poslušam. In to izključno zaradi Pe.nisa Avdiča.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Ah Killa kako no? Pa tolk je fajn, če te še pred furštkom en primitiven čefur njeda

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Še en glas za val... Center poslušam, ko se skupaj vozim in voznik posluša, njihova playlista obsega cca 5 komadov.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Val202 je prevec inteligentn za rajo....pa pol rajs Avdica poslusajo, pa avtomobile iscejo....

Če se malo pošalim, val202 nam jemlje denar, radio1 pa nam daje avte
grin1.gif