Radio1 in jutranja ekipa z Denis Avdičem

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Smo polsušali včeraj zjutraj med vožnjo v službo in sem mislil, da se zafrkavajo, sem poslušal včeraj popoldne, ko sem se peljal domov in še vedno upal, da je to zayebancija, poslušam danes zjutraj in imam občutek, da je za res.

Mogoče kdo ve, gre zares ali za foro?

http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=39694&LNK=3

Pred leti sem bil slušatelj Radio Hit-a in me je resnično pretresel dogodek z Racman-om (se pač navežem na jutranjega 'sopotnika' v avtu), ker smo tudi tisto poslušali v živo na vožnji v službo in smo najprej mislili, da je za hec, pa se je izkazalo za res, zdaj pa tole.

Is this for real?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ne vem no. Tudi tisto z Racman-om, pred leti na Radio Hitu je sprva zgledalo kot zayebancija, mogoče malo za 'poživitev' jutranjega programa, pa se je potem izkazalo za res.

Mogoče je to kaj na foro Top Gear-a?

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Cca. pol leta je sodelavec, ki ima korenine iz Bosne, z nami zjutraj pil kavo. Toliko, kot me je on nasmejal...
smile-1.gif

Na žalost je šel zdaj na drugo lokacijo, ker ne bo več toliko smeha, ampak tudi veselje, ker je šel na boljši položaj. Sem mu povedal, da me je toliko nasmejal, kot njegov sonarodnjak z Radia1.
Imajo to oni nekaj v genih
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz pa ne Avdiæa ne Racmana ne prebavljam... Oziram HIT-a nikoli nisem prebavljal, skupaj z Racmanom in Miss Piggy

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Si ne moreš predstavljat, kako mene ziritira, če zagledam frekvenco Radia 1 v pisarni, ko pridem na šiht.

Meni res ni jasno od kod jim toliko poslušalecev, te infantilne fore, pa un "Ajga" zjutraj pred osmo, pa mama Manka. Jao..., zdele, ko to pišem sem živčen...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Vsake oči imajo svojega malarja
wink-1.gif

Npr. tudi oddaja Znan obraz ima svoj glas, ki je bila ta vikend, je bila fenomenalna, še posebej duet.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
S čimer pa audič nima nobene veze, ampak nastopajoči. Pomoje bi tudi nekdo drug lahko bolje vodil oddajo, oz bi bolj pasal not, audič je komediant, norček, ta oddaja je pa nekje vmes med zabavo in resnostjo...tisti audičevi kratek "spot" je fajn beden.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vem, vem..., ampak ene in iste fore, ena in ista muzika, res mi ni jasno. Kot v tistem filmu, ko se tip prebudi vsak dan v isti dan.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
S čimer pa audič nima nobene veze, ampak nastopajoči. Pomoje bi tudi nekdo drug lahko bolje vodil oddajo, oz bi bolj pasal not, audič je komediant, norček, ta oddaja je pa nekje vmes med zabavo in resnostjo...tisti audičevi kratek "spot" je fajn beden.

Dvomim, da je tako preprosto.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Vem, vem..., ampak ene in iste fore, ena in ista muzika, res mi ni jasno. Kot v tistem filmu, ko se tip prebudi vsak dan v isti dan.

aplauz.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
tisti audičevi kratek "spot" je fajn beden.
Meni je prav neverjetno kako se potrudijo pri maski in imitaciji, tistega skeča za Triglav pa ne morejo napraviti smešnega.

Pa saj je Avdiæ že imel svojo oddajo in so bili skeči na podobnem nivoju...

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.254
3.702
113
Meni pa so kar vse slovenske lokalne radijske postaje, zaradi njihove "duhovitosti" praktično neposlušljive.
Zjutraj na poti v službo Val202, ki ja ob poročilih in reklamah utišam, bomov grede pa Radio SI, da še malo povadim tuje jezike.

Kakšen mesec ali dva nazaj me je dokaj navdušil Rock Radio, a sem kmalu ugotovi, da imajo fond komadov, po moje vseskupaj kakšnih 200 "štiklcov". Če ga poslušaš po 45 minut na dan se ti ne more v enem tednu po 4x ponoviti "Ace of Spades", ali pa "Run to the Hills" :).
Očitno sem res že star :).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Tudi sam imam, zraven dolgih poti z avtom, najraje VAL 202 in pa Prvi program.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.925
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Meni pa so kar vse slovenske lokalne radijske postaje, zaradi njihove "duhovitosti" praktično neposlušljive.
Zjutraj na poti v službo Val202, ki ja ob poročilih in reklamah utišam, bomov grede pa Radio SI, da še malo povadim tuje jezike.

Kakšen mesec ali dva nazaj me je dokaj navdušil Rock Radio, a sem kmalu ugotovi, da imajo fond komadov, po moje vseskupaj kakšnih 200 "štiklcov". Če ga poslušaš po 45 minut na dan se ti ne more v enem tednu po 4x ponoviti "Ace of Spades", ali pa "Run to the Hills" :).
Očitno sem res že star :).

to se tebi zdi dosti ? na mtv in radijskih postajah, ki pač predvajajo aktualne hite se najaktualnejše pesmi predvajajo 25-27x na dan
smile-1.gif

sploh kak center se mi pa zdi da kr vsak dan reciklira playlisto

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Kaj je ta zaena postaja, ki ima nekega željudina? Sam sem bil v avtu in me je bilo sram, da to poslušam (ker sem med čiščenjem zmetal vse cdje iz wechslerja sem bil primoran poslušat radio). Debilizem brez primere in mi ni jasno komu je to smešno. Enako velja za ostale... Izjema je par legendarnih epizod reporterja milana, ostalo je pa bruh.