Radio...vsakih 10 minut Taylor Swift - Blank space

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik Sonny_Chiba pravi:
Najbolj zmaga Radio Aktual, sploh ne veš a imaš Slovensko ali Hrvaško radijsko postajo!!!

To je slovenska postaja, kjer so zaposleni južnjaki.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Citat:
Najbolj zmaga Radio Aktual, sploh ne veš a imaš Slovensko ali Hrvaško radijsko postajo!!!

To je slovenska postaja, kjer so zaposleni južnjaki.

To je postaja, kjer samo sledijo temu, kar se kaže na koncertnem področju - da raje poslušamo južnjake (ker v primerjavi z našimi v komadih ne jamrajo kako je hudo na tem svetu). Bi bili neumni, da tega nebi izkoristili.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Potem dobiš množico enakih radiev, povsod ista glasba, prilagojena povprečnežu. Kar nekako imamo, več ali manj. Edina dobro izkoriščena "niša" so govedarji. ARS pa pač ker mora bit.

Problem Slovenije je tudi majhnost in kakšen nišni radio težje preživi. Jaz pač zato radia sploh ne poslušam in problem rešen. Stalno neko duhovičenje in glupe finte, ne hvala.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.925
113
40
MB
v pisarni, tale stran reši vse težave http://www.officebeatz.com/

pa se mi zdi da utegne še dosti vas prenapetih malo umirit
grin1.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:

Tudi sam se že sprašujem, moram menjat program, če ne lahko postanem še Dalmatino.
grims-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
no pa smo spet tam kjer smo bili...

jaz sploh ne vem ker komad je to blank space... poslušam val 202 ali pa pač kar pade (ja tudi aktual...sploh v petek zvečer)

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Prej sem bil prijetno presenečen nad radiom 101 Zagreb - Bandiera rossa by pankerti. Odlično za dobro jutro. Samo kaj ko imajo preveč pogovornih odaj, kjer premlevajo o Bandiču , Mamiču in ostali mafiji.
Ko pa mi v avtu začne presedat, best rock, best yugo rock, summer hits , ibiza hits pa prestavim na slovensko muziko.
Kakšni kantavtorji znajo imet dobra besedila. Trenutno poslušam tega modela
grin1.gif

Pero

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.022
6.205
113
Meni pa zadnje dni para živce komad CasioOoOoOoOoOo... nakar sledi Take me to the church... Najbolj "najdeljiva" komada trenutno na radijskih frekvencah, pa če ni 2x na uro, pol nekaj ni v redu.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Meni pa zadnje dni para živce komad CasioOoOoOoOoOo...

Komad je 'hit' samo zato, ker če je Budapest bil hit pa ajde, dajmo še en komad sforsirat, da se Ezra ne bo zapisal v zgodovino kot one hit wonder, je verjetno založba preveč investirala v njega
bonk.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Prej sem bil prijetno presenečen nad radiom 101 Zagreb - Bandiera rossa by pankerti. Odlično za dobro jutro. Samo kaj ko imajo preveč pogovornih odaj, kjer premlevajo o Bandiču , Mamiču in ostali mafiji.

Otvoreni je super, vrtijo prav tako POP kot naši 'najboljši', ampak dooosti bolj enakomerno premešane skladbe zadnjih 30 let, ne kot pri nas, ko komad pol leta ponavljajo do onemoglosti, potem pa kar izgine za vedno.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Radio 1, center, njihov playlista je dolga 200 "hit" komadov, ponavljajo jo 2x na dan.Da to redno poslušaš moraš biti prizadet.

R aktual, sosed posluša, pridem mimo, ko so imeli intervju z nekim hr pevcem in sproti prevajali v Slo,
na glas komentiram: "kdor posluša to postajo ne potrebuje dodatnega prevajanja".

OP
RSI
http://www.rtvslo.si/rsi/

Nimajo hr glasbe, niti ne ponavljajo.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Ne vidim cilja šinfat aktual da ima samo yu glasbo ker konec koncev se je oglaševal "Radio z največ ex-yu glasbe". Kot da te moti narodna na veseljaku (ker pač to je point tega).

Da so pa na aktualu zaposleni južnjaki.....ne vem če.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Meni gre pa najbolj na organ Radio 1 (vsaj mislim da je to ta) in njihovo ponujanje "Cupre". S tem so zdaj par tednov tupili noč in dan in sem parkrat skoraj popizdil. Samo kaj češ, radio je od sodelavke in njej to dogaja, tako kot ji bedne fore od Lovšeta, pa onega bosanca in podobnih...

Še dobr da mam v avtu disk z par 10k mp3-ji in nisem odvisen ob bebavih radijskih postaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, kdo je to taylor swift?

Morda nevede slišal na radiu kdaj?

I

Izbrisan uporabnik #488

Glede na zgražanje niti ne želim iskati, domnevam pa da gre za murko bieber zvrst...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zadnje čase opažam da je vsakih 10 minut nek bolano beden komad "i found myself a cheerleader, she is always there when i need her", "poje" tip v nekem hudo računalniško obdelanem glasu, z bedno bedno melodijo trobente kot bi jo napisal 5 letni fantek v glasbeni šoli....
bonk.gif