Radio se dela norca z mene

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Citat:

Nekaj dni mi lovi Radio Antena brez problema,potem pa naenkrat pa kar šumi na tisti frekvenci oziroma je zelo slab signal.
In nato malenkost premaknem gumb za nastavitev postaje in je spet cista frekvenca.

Namesto Antena lahko vstaviš juhuhu ali kar želiš.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16

Če že odgovarjaš na tak način (brez argumentov) pa še odgovori na isti citat "Nekaj dni mi lovi Radio Antena brez problema". (Poudarek je na dni) V tem času se ob uporabi kopalnice bistveno spreminja vlaga v njej radio pa kar igra brez problemov.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Mogoče druge postaje lovi bolše, ker majo odajnik bliže ali močnejši signal. Tudi na teh postajah bo radio ušel iz frekvence, samo bo trajalo kak dan več.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Argumente sem že napisal, tudi od drugih si jih dobil, pa še vedno svojo goniš. Če bi bil vzrok v jakosti signala, bi se tudi sam nazaj ujel, mar ne. Če mora vrtet gumb, je problem v vlagi in temperaturi.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16

O to pa to. Zate je argument, da z vrtenjem gumba na radio aparatu dokažeš vlago. Enkratno!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Fantje, drugih frekvenc kot Radio Antena res nisem sprobal...ampak slab signal se zgodi kar iznenada...torej ne po tuširanju ....ampak kar na naenkrat.

Primer:
Danes bo delal radio BP, potem bom prisel domov čez 2 dni in ga prižgal...bo spet delal normalno...kar naenkrat se bo pa odločil zajebavati...

Včeraj recimo je cel dan delal BP, zvečer pa ko smo bili pri meni pa kar naenkrat začne šumeti in je bilo treba premakniti gumb. Pa se ni nihče tuširal takrat ( cca 8ur prej pa ja... ) . Mogoče bom res poskusil nastavit na RSalomon pa da vidimo kako je.

Se mi je pa pri prejšnjem radiu dogajalo da je vleklo po 2 frekvenci skupaj in sem ravno zato šel v nakup novega tudi, namreč poslusal sem Radio anteno, vmes pa poslusal neka poročila ( v stilu Val202 ali kaj takega...).

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16

Opisal si točno tako kot sem si predstavljal. Poskusi še s spremembo lokacije aparata v kopalnici in s sprejemom drugih močnejših radio postaj pa boš videl, da se bo izkazalo kar sem ves čas trdil.

LP

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Ok, jaz se vdam.
smile-1.gif
. Bomo videli kaj bo pokazal čas in poskušanje.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ze poslusam R Salomon in radio sem premaknil 50cm bolj levo ker na prejšnji lokaciji ga je slabo lovil, tukaj pa je OK signal.

Poročam o rezultatih po parih tuširanjih, sploh k bo veliko pare v zraku in vsa stekla zarošena,posledično tudi radio !!

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik Samojed pravi:
Ok, jaz se vdam.
smile-1.gif
. Bomo videli kaj bo pokazal čas in poskušanje.

Jaz tudi, nima smisla.
Lahko pa proba še en radio kupit, pa pol še enega, pa še enega,......

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Nabavi kaj s tega seznama , pa bo mir
wink-1.gif

A je res tak problem vsakih par dni zasukat knof. Saj se ne manja frekvenca medtem, ko se tuširaš, ali paš?