Radio S

bondno1

Pripravnik
25. maj 2011
87
0
6
Ali slučajno kdo ve, kaj je to za en radio: RADIO S na 92.6 MhZ.
Lovi v LJ in okolici, predvajajo pa zgolj in samo slovensko zabavno pop glasbo.

Spletne strani nimajo, niti Google jih ne najde.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Nova radijska postaja, v lasti Infonet d.d. (Radio 1, Antena...). Predvaja pa izključno slovensko glasbo.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.410
3.719
113
Posledica propada postaje "Radio Ljubljana" (oziroma lastnikov, organizatorja koncertov Beach Boys, Boy George, Robin Gibb ...)

bondno1

Pripravnik
25. maj 2011
87
0
6
Super, hvala.

Realno gledno, takega radia se je manjkalo pri nas. Vsaj 1 radio, ki vrti SLO glasbo.
Upam da se bodo obdrzali, pa da nardijo WEB al pa FB page radia.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Se strinjam, včasih se vozim z avtom po polnoči in poslušam radio. Zaradi nekih kvot koliko slo glasbe morajo vrteti jo večina radijskih postaj vrti takrat... ne morem verjeti, kul slo glasba, pravi balzam za dušo, kreslin, predin, siddharta,... ne pa čez dan ko 5x na dan slišiš zadnji hit od Gage, Pink,... žalostno
uf-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, če ne bodo vrteli Wernerja, Brendija in narodnozabavno glasbo za glupe množice ni šanse, da preživijo.

Ker ne poznam nikogar, ki bi cel dan želel poslušat radio s SLO POP komadi v stilu Plestenjaka, Neishe, Nude itd.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Moral bi predvajat skladbe od leta 70 naprej, da bi jih bilo pa da se nebi nonstop ponavljale.

Razen če so ga naredili zato, da na Radiu 1 ne bodo rabili predvajat toliko SLO glasbe (če je to možno naredit).

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Ne vem no, sem bil na koncertu Kreslina pa je samo on brez problema igral 1 uro komadov, ki so bili super, lačni Franz, Sokoli, Pankrti, pa ogromno takih je, ki so po mojem skromnem mnenju bili spregledani, ker se pač niso vrteli na radijih oz. tvju. youtube je vaš prijatelj.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Na žalost lahko za 70% radijskih postaj takoj naštejem vsaj 20 komadov, ki se bodo jutri zavrteli na njih čez dan. Če je na tej postaji res samop slo glasba, je seveda ne bom poslušal 24/7 ampak absolutno gre v spomin 6 postaj na radiu in bom šaltal tudi na to pa upam da bo kaj zanimivega. Če se ne motim smo imeli radio aktual, ki se je oglaševal z nekako: največ glasbe bivše jugoslavije
stupid-1.gif

bondno1

Pripravnik
25. maj 2011
87
0
6
Presenetljivo je radio poslušljiv, ter se komadi ne ponavljajo toliko (vsekakor manj kot Lady gaga na radiu 1).
Predvajajo pa komade 1980+ ter zimzelene. Nekatere slo komade slišim prvič in so QL.

Veliko ljudi v zadnjem času slišim, da se na postajah premalo vrti slo glasba, zato radio KUM, Zeleni Val, Veseljak,... pridobivajo na poslušanosti.

Če to ni radijo za "mutne" posle, bo mogoče uspel.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Super raadio, zjutraj je bila siddharta, ene par starih, drugje pa gaga ipd sranje... Mislim, da bo tole kar precej na mojem repertuarju
smile-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.549
927
113
Lahko bolj definirate LJ in okolica? Ker sem ravno zdaj preizkusil to frekvenco in ne duha ne sluha o slovenski glasbi.

bondno1

Pripravnik
25. maj 2011
87
0
6
Območje pokrivanja

Območje mesta Ljubljana z bližnjo okolico (oddajnik se nahaja na Šancah – na ljubljanskem gradu) je pokrito in dobro slišno tudi v dolinah iz ljubljanske kotline v smeri Kranja in Domžal ter Kamnika, kjer je slišnost odvisna od lege kraja poslušanja. Slišnost je sorazmerno dobra še do Vrhnike in Grosuplja in v dolini v smeri Troja

Vir: http://www.radioljubljana.net/oglasevanje.html
(To je namrec bivsi Radio Ljubljana)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.863
-383
113
pri nas na vrhniki meni v avtu že šumi, ampak se da poslušat...

me pa tud zanima, kako je z rentabilnostjo takih postaj... kdo to financira?

To bi mogu met radio slovenija eno frekvenco, kjer bi bila sama muzika. en dj bi nametal komade za cel dan in to je to...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.863
-383
113
ja uredu... sam še vedno ne vem, zakaj bi nekdo to financiral iz dobre volje, brez prihodkov. Sicer svaka mu čast, če dela to prostovoljno in dobrovoljno...