Saj lahko
drugorazrednega (Duškota, ali Samota, kakor že kdo želi, da ne bo kdo pomislil na koga tretjega in čisto zares drugorazrednega ...
Meni je pred dobrim letom prijazno odgovoril na (skoraj) vsa vprašanja v mojih poizvedbah.
Sicer pa sem se sam glede Radia Dur in njegove ekipe po svoje sekiral že lani spomladi, ko je bil kot edini pravi, radijsko-etrski radio Radio Dur (pred-)zadnjič ukinjen. Ravno pred par tedni sem tudi sam presenečeno ugotovil, da je Radio Dur spet nazaj, čeprav s precej spremenjeno programsko in glasbeno shemo, kar mi je bilo vsaj glede slednje morda še bolj všeč (ker ni bilo več tiste očitne glasbene "togosti", in je ob dodani "sodobnosti" in "modernosti", čeprav na srečo še vedno ne preveč aktualni(!), ohranjal najvišji možen glasbeno kakovostni radijski nivo v Sloveniji).
Upam, da bo Dušan (to ime mi je ljubše ne glede na vse znane in neznane okoliščine in kolobocije okoli tega) nekoč javno odkril in razkril vse svoje zlasti poslovne probleme in da jih bo reševal s pravimi ljudmi, s čimer in s katerimi bo nenazadnje lahko prišel do neke zares časovno trajnejše in obenem prostorsko daljnosežnejše rešitve. Že zato, ker je eden izmed redkih javnih medijev v slovenskem prostoru, ki bi mu to trenutno iskreno želel.
Če ne drugače, počakajmo in bomo slišali.