Radio Dur - kdo ve kaj mu dogaja?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Zanima me, če kdo kaj ve kaj se dogaja z Radiem DUR? Nekaj časa nazaj se je Dušan URšič preimenoval v Sama Glavana in radio preimenoval v Radio Pacient. Sedaj po ne vem koliko mesecih, se je spet začel oglašati Dušan Uršič in oglaševati svoj novi CDj, o Pacientu ni več sluha, od včeraj pa se na isti frekvenci oglaša radio Center.
Kaj temu dogaja?
bonk.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
570
113
Ja no, men je kr škoda te radijske postaje, k znajo met res fajn musko
frown-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.583
3.948
113
hm, še pred nekaj dnevi je Dur na spletni strani oglaševal da so po tem ko so stare prodali Pacientu pridobili nove frekvence. Zdaj pa o tem ne duha ne sluha.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Saj lahko drugorazrednega (Duškota, ali Samota, kakor že kdo želi, da ne bo kdo pomislil na koga tretjega in čisto zares drugorazrednega ...
evil.gif
Meni je pred dobrim letom prijazno odgovoril na (skoraj) vsa vprašanja v mojih poizvedbah.

Sicer pa sem se sam glede Radia Dur in njegove ekipe po svoje sekiral že lani spomladi, ko je bil kot edini pravi, radijsko-etrski radio Radio Dur (pred-)zadnjič ukinjen. Ravno pred par tedni sem tudi sam presenečeno ugotovil, da je Radio Dur spet nazaj, čeprav s precej spremenjeno programsko in glasbeno shemo, kar mi je bilo vsaj glede slednje morda še bolj všeč (ker ni bilo več tiste očitne glasbene "togosti", in je ob dodani "sodobnosti" in "modernosti", čeprav na srečo še vedno ne preveč aktualni(!), ohranjal najvišji možen glasbeno kakovostni radijski nivo v Sloveniji).

Upam, da bo Dušan (to ime mi je ljubše ne glede na vse znane in neznane okoliščine in kolobocije okoli tega) nekoč javno odkril in razkril vse svoje zlasti poslovne probleme in da jih bo reševal s pravimi ljudmi, s čimer in s katerimi bo nenazadnje lahko prišel do neke zares časovno trajnejše in obenem prostorsko daljnosežnejše rešitve. Že zato, ker je eden izmed redkih javnih medijev v slovenskem prostoru, ki bi mu to trenutno iskreno želel.

Če ne drugače, počakajmo in bomo slišali.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Oj, radijska frekvenca je bila še do včeraj (kot je omenil že Alex) 103.3 MHz. Z včerajšnjim dnem se je nanjo usedel Radio Center.

Mimogrede, nekatere redne in preživele oddaje starega Radia Dur (npr. "Nekoč je bila glasba") se še vedno in začuda (najbrž imajo tak medsebojen dogovor o sodelovanju) predvajajo na nekaterih majhnih lokalnih (in zato praktično neopaznih) radijskih postajah. To sem slučajno opazil sinoči, ko sem med brskanjem naključno ujel signal Radia 94 s postojnsko-logaškega konca. (Sicer pa na to temo glejte še portal Radia Dur.)

Nazadnje urejeno:

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Cel dan ga že poslušam. Nekak se mi zdi, da manjka country in podobno. Neki se je spremenilo.

Najbrž ga poslušaš prek spleta, kajne?
smile-1.gif
kolikor sem še uspel ujeti v preteklih tednih. Ampak omenjene oddaje naj bi za čas odsotnosti posnel vnaprej.

Nazadnje urejeno:

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Aha, razumem ... To je tudi edina prednost takšnega "oddajanja", če si že ne moreš privoščiti prostorskega pokritja s frekvencami, po več oddajnikih ali z večjo močjo.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Nekak se mi zdi, da manjka country in podobno. Neki se je spremenilo.

Ma Dule druge tablete mogoč?
evil.gif

temu itak skoz dogaja...