Imam DAB v avtu in dela odlično, le Radio 1 občasno prekine. Pokritost brez pripomb. Lokacija Koroška.Imam DAB v avtu...zaenkrat mi je žal da sem doplačal tistih slabih 100€, na dolenjskem koncu na istih lokacijah včasih dela včasih ne, še v Ljubljani kdaj pa kdaj prekine. Tako da sem se kar odvadil preklapljanja med DAB in FM in po večini ostane na FM.
22. februarja 2022 je izklop FM.
Gledam te dab vmesnike za naknadno vgradnjo, to je kar neki spet. Očitno bo bolje pri novemu naročit dab radio. Kakšna je razlika med dab in dab+?
Gledam te dab vmesnike za naknadno vgradnjo, to je kar neki spet. Očitno bo bolje pri novemu naročit dab radio.
Hvala za pomoč, se bo verjeten kar original dab naročil, ker se mi ne da zezat s tem. Pri starih jajcih se bo pa radio menjal ko bo čas za to.Kar sem jaz gledal jajca za naknadno vgradnjo je edino tisti dension, ki se za avto obnaša kot usb ključek z mp3, pogojno uporaben.
Dension dab+u je model
Dajte mal poslusati drzavne programe, pa poglejte sprejem in ce vam prekinja. Ker radio 1/2, glasbeni radio, antena, bob, ne placujejo dovolj za oddajanje in imajo slabo zascitno razmerje posledicno prihaja do prekinjanja. To pa se ne pomeni da ni signala, ker drzavne postaje se lepo lovijo, tukaj spadata se postaji rock in center. Torej ce pisete da vam prekinja, napisite katera postaja je problem, ker ce so zgoraj omenjene postaje, je krivda na njihovi strani, ker premalo placujejo za oddajanje in tudi bitrate jim je zelo nizek. Sam dab je zelo dober pokrit, glede na to da oddajajo samo z glavnih oddajnikov, jaz se na krku lahko poslusam. Prej poglejte svojo anteno v avtu ce je sploh primerna za dab.
https://www.zps.si/index.php/avdio-...prejemnika-brez-dab-se-ne-splaca-vec-kupovatija pa jade?
Torej bo v vseh par let starih avtomobilih, ki še niso imel DAB sprejemnika leta 2022 nastala tišina in ogromen kup radiev po hišah bomo lahko kratkomalo zmetali v smeti. Obstaja kje kakšen seznam dodatkov za avtoradie, ki ustrezajo? Npr. Megane 2012 ima radio nekih ekstra oblik, kaj sploh lahko tu narediš?