Radio 1 - Leon

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Me prav zanima koliko se jih zaveda da bo treba še za dohodnino zbrat.

pa mislim, da davki tudi nate padejo...ampak podarjenemu "levu" se pac ne gleda v zobe
evil.gif

bi pa to priliko izkoristil za tiste, ki ste malo vec casa dnevno v avtu (sam po 2-3 ure na dan), katero (regionalno) radisko postajo pa vi poslusate, da vas zadovolji. Nikar mi ne razlagajte o custom muziki, ker se jo vsakodnevno nazres punim
ne-ne-1.gif

Sam sem svoj cas poslusal HIT, ki je pa postal bleda senca Hit-a izpred 2-3 let, ko so jutranje oddaje moderirali uigran trio Pecnik->Mocnik ->Pikec. Ko se vozim v sluzbo mi ustrezajo prometna porocila, dnevni pregled dogodkov zavito vnek igriv dialog...pac to sem jaz
rolleyes-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik buggy pravi:
bi pa to priliko izkoristil za tiste, ki ste malo vec casa dnevno v avtu (sam po 2-3 ure na dan), katero (regionalno) radisko postajo pa vi poslusate, da vas zadovolji. Nikar mi ne razlagajte o custom muziki, ker se jo vsakodnevno nazres punim
ne-ne-1.gif

1. Val 202
2. Radio Si
3. Radio S
4. Radio Agora (v Avstriji)

Ostalo samo za vmes, ko preklapljam med postajami v času kakšnih oglasov ali nevšečne glasbe na kakšnem izmed zgornjih dveh. Praktično brez izjem vse mašilne postaje skenslam takoj, ko se oglasi prvi gobcač ali reklame.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Buggy... sumim, da si PR od Radia1, se spomniš Avdiæevo foro: "Peter, pokaži se itak si že vse zajebal"(medetem je ze placal svoj davek), ko sta dve punci umrli... javni linč človeka, ki se je šel pred obsodbo zajugat. Zakaj? Preganjana zasmehovana žival, zaradi posmeha, ki ga zabavljaci tipa Avdic promovirajo.

btw avdica poznam osebno ze 11 let, ko je bilse policaj v nasih koncih - ko ti se nisi slisal zanj, tip gre predaleč

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...aha, poslusamo val 202 s pronicljivimi (razumes?) novinarji in new age glasbo. Kdo od normalnih pa naj posluša vsakodnevno lajno?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
...aha, poslusamo val 202 s pronicljivimi (razumes?) novinarji in new age glasbo. Kdo od normalnih pa naj posluša vsakodnevno lajno?

Ne razumem kaj hočeš povedati ali me vprašati...

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.100
3.779
113
V avtu zmeraj le Radio SI, doma pa Radio Prlek, zaenkrat še nobenega teženja tipa Avdič in prodajanja čudežnih krem v obliki strokovnih oddaj.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Val202 vedno

Radio1 si ne zasluži, da bi o njem sploh pisali, da ne govorim o bivšem policaju...

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Buggy... sumim, da si PR od Radia1, se spomniš Avdiæevo foro: "Peter, pokaži se itak si že vse zajebal"(medetem je ze placal svoj davek), ko sta dve punci umrli... javni linč človeka, ki se je šel pred obsodbo zajugat. Zakaj? Preganjana zasmehovana žival, zaradi posmeha, ki ga zabavljaci tipa Avdic promovirajo.

btw avdica poznam osebno ze 11 let, ko je bilse policaj v nasih koncih - ko ti se nisi slisal zanj, tip gre predaleč

sicer te ravno ne razumem...ti pa povem lahko to, da sem zgolj clovek, ki ne obsoja brez tehtnega razloga in je toleranten do drugih, ki se obnasajo tako kot je pricakovano. PR..ne me hecat no
hysterical-1.gif

BTW : ponavljajoca glasba na radiu 1 mi gre blazno na zivce

Nazadnje urejeno:

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Enako.

Drugače pa glasba na USB ključku... ni mej pri tem. Za prometne informacije imam pa radio HIT ali radio 1 (avtomatski preklop on/off)

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
v sobo polno mongoloidov dam sprožilec za nuko
pritisnejo jo in umre milijon ljudi
kdo je kriv? Rastline v sobi ali jaz?

Gre za nepotrebno žicanje voznikov na robu mongoloidnosti. Ko poči pa "joj, nismo ved'li"...

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Razlož. O čem je fora?

evo v čem je fora klik

Kriza. Leona so pa res speljali od lepega avta, do ...
uf-1.gif
To kdo celo kupi?

Resno, eno bogokletno bom zapisal, nova Kia Cee'd je lepša.
redface-1.gif

super...tvoj subjektivni okus do avtov ima pa res zelo veliko s temo
aplauz.gif

BTW: ta konfekcijska jajca me prav nic ne ganejo, vsekakor pa, kdo bi se branil cca 20k€ zgolj zato, ker po predpisih vozi pred grdostino
hysterical-1.gif

...vplacujete loto listke in sportne stave, tukaj pa se morate samo po pravilih peljati ob primernem casu, pred konkretnim avtom, pa imate vec moznosti dobiti avto (denar), kot sluzbo
hysterical-1.gif

uzivajte se naprej ob spremljanju nocnega programa nacionalnega radia...predvidevam, da sedaj vrtijo Slovensko muziko, ker ni vec prime time time
evil.gif

buggy over&out...

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Ne.

Njegove predstave so vedno razprodane.

Kaksen humor je pa tebi vsec?

Karoli, Salehar... Naprimer onadva se delata norca tocno na racun takih ki poslusajo radio 1
wink-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz
Jest ne razumem kako lahko kakrsnekoli igre sploh uveljavljajo v prometu in kdo naj ustavi itd?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
No, Kalori in še posebej Šalehar sta ena najbolj inteligentnih in lucidnih radijskih voditeljev.
Problem imajo poslušalci, ki ju ne dosegajo in zato ju ne marajo.