..Jaz sem ravno tole kupil par dni nazaj (
slika ).
In zadevca je odf00kana
.
Plačal 35€ (redna cena je 40€), baterija se polni preko USB oz lahko tudi preko priloženega daljinca (na zadnjem strani v ročaju se odstrani plastika, pa je kablček notri), leti dobrih 5 min, polne se cca. 20 min (na USB).
Zadevca leti v vse smeri, rotor je lih tok močan, da ni fajn, če ga primeš (če si orto štorast, te lahka tud poreže), ampak ni sile. Je trpežen (ohišje iz ALU, cenejši so plastični), padel že velikokrat v višine 2m, ni nikjer problema. Edino pri stabilizacijskem rotorju (oz. tisti del, ki avtomatsko postavi `helija na noge`), se lahko rado zgubi, pol je pa kar problem umirit helikopterja..
Jaz ga sedaj komot spravim s prtličja v zgornje nadstropje. Je pa zadevca tok odf00kana, da se boš več ti igral z njim, kot pa hči (kot pri meni fotr
)..
Je pa res, da je kao idle battery time cca. 100 polnitev (najprej jo polniš, 10 min počakaš, cca.5 min letiš, spet počakaš 10min, in ga daš potem šele polnit in tko naprej...).
Skratka, če se hoče mal igrat, se mi zdi, da je razmerje cena/veselje idealna. 40€ ni velik dnarja, boš pa imel kar nekaj časa miru pred njo...
Aja, pa priporočeno je samo v hiši. Veter ga takoj zjebe (zadeva ima cca. 40 al 50gramov)...
p.s. na netu je tud 14 strani o tem, kako ga zmodificirat; od menjave baterije (fly time preko 10 min), do odstranjevanja plastike in uteži za večjo hitrost
...
Have fun