Radijske postaje upoštevajo pobudo Radia Študent?

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Konec oktobra je Radio Študent naredil pobudo, da naj bi vse radijske postaje s prvim novembrom prenehale z obvestili o radarskih in ostalih policijskih kontrolah na cestah. Zaradi teh obvestil naj bi marsikateri potencialni morilec ostal na cestah, ker se je pravočasno izognil policijski kontroli.
Prosim, da se ne spuščate v komentarje omenjene pobude, ker boste popoloma uničili post.
Zanima me samo, ali je katera radijska postaja dejansko prenehala s temi obvestili?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
kdo sploh posluša radio Študent??

in če že, kdo jih jemlje resno?
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz pa ne.

Radarji običajno streljajo za kakim grmom, na znanih mestih, zelo primernih za polnjenje proračuna. In to mi ni všeč.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
ksz
Po eni strani ne podpiram tega, da se marsikateri pijanček na ta račun izmuzne policiji, po drugi strani mi je neumno polnit proračun, vsaj na tak način. Kar se mene tiče jih lahko ukinejo, načeloma vozim po omejitvah, če me dobijo ko vozim več in kasirajo, pa tudi ne bom jokal. Vsak pozna riziko in posledice kršenja zakona, tudi če je še tako neumno napisan.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Ena, Fantasy... brez sprememb zaenkrat.

Itak je lahko to samo obupana poteza v iskanju medijske publicitete...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ja seveda.......
bonk.gif

Zadje čase je na cestah vedno več mencal, katra ti peljejo namesto 90 celih 60

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dober komentar je bil napisan glede tega - objavljanje radarjev k zmanjševanju hitrosti pomaga še bolj kot sam radar, namreč radijske postaje tako ali tako javijo radar šele takrat, ko ga tam več ni (ali pa policaj sliši, da so ga izdali in gre drugam), radijska postaja pa potem še eno uro javlja kje je radar in tako potem še eno uro vozniki po omejitvi vozijo tam mimo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Namesto ukinitve obveščanja bi bila boljša poteza lažno obveščanje... vsakih 5 minut povedo drugo lokacijo, kje se trenutno radar nahaja. Posledično bo zaradi tega več ljudi vozilo po predpisih, ker bodo pričakovali radar... Razen seveda, če se vem gre tako kot državi samo za pobiranje kazni in ne za prometno varnost...

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
maš prav.
recimo radio city včasih kar malo zamuja glede tega. se peljem zadnjič iz mb proti celju, pa reče da je radar na cestninski postaji tepanje, jaz sem se pa glih mimo polskave peljal in ko sem prišel v tepanje ni ne duha ne sluha o radaju, pa še potem ko sem že bil doma v velenju čujem da je radar v tepanjah. in vsi so pri tepanjah bremzali in se pelljali po omejitvah.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ja to je popolnoma res,
mene motijo predvsem tisti, ki so postavljeni na neprimernih mestih- "mestih za polnjenje proračuna" (npr.:Tuš center Kranj, kjer merijo tiste, ki se pripeljejo iz smeri Qlandije, kjer je dolga široka ravnina brez kakršnegakoli objekta v bližini, včasih se je ta odsek štel kot cesta izven naselja, sedaj zaradi novega križišča za Tuš so pač tablo prestavili za cca2km in ko pripelješ 72 ti preprosto pove, da si dohiteval kolono in se je tam potrebno držati umejitve wtf) te naj kar objavljajo,ostale, ki se nahajajo v strnjenih naseljih se itak ve, da ne ogrožaš sebe in temu primerno se tudi vozi.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
jaz radia sploh ne poslušam.... ves čas sučem mp3je in se za radarje sploh ne sekiram.... zakaj že? ker vozim po omejitvah!
zaradi mene lahko obveščanja ukinejo!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ker se zaposlenim na študentu ne da ubadati s tem, naj še konkurenca neha ?? Saj zaradi mene lahko vsi zaprejo svoja gobezdala in vrtijo samo še muziko, jaz ne rabim ne poročil in ne predstavitve novih tablet za večno mladost.