Radar @ Trojane

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Ravnokar klical pametnjakoviči v plavem šefa in povedali da je od ponedeljka na trojanah nov radar in da so 2x zabeležil prekoračitev hitrosti (pazi: kamion ima blokado na 90!!) in sicer 98 in 103kmh!
bonk.gif

baje da sedaj samo obveščajo pravijo!
stupid-1.gif

Stari... Klicali?

hysterical-1.gif

A) nategnil vas je šef, da bi bolj pametno vozli
B) nategnili so šefa, da je bolj uscan (al hočejo komu stolček spodmaknit)

Za 8kmh prekoračitve?
hysterical-1.gif

Mene so enkrat samkrat klicali domov zaradi zapuščenega avta, pa če ga mislim odstranit, pa sem povedal, naj se obrnejo
na lastnika ne mene kot uporabnika "renta-vozila" (nismo delali prepisa ker se lastniku ni zdelo potrebno)

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
po hribo navzdol gre kolk hočeš, retarder pa ne dela če ni vklopljen

Nazadnje urejeno:

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
So pa norci da ga upajo dat v ler pa spustit po klancu.Sm tudi prakticiram občasno do stotke v španiji, ker je tam to "normalno", sam za tole pa nimam jajc.Retarder je pa treba aktivirat da začne bremzat, tako kot motorna zavora in nožna zavora.
grin1.gif

Pa lepe praznike in veliko zdravja vsem
zmaga.gif

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Po klancu dol res ni dobro pretiravar s hitrostjo, ker potem se lahko zgodi, da nima več kdo ustavit - te lahko reši samo še taka naletna klančina kot je na Črnem Kalu.
Če pa se že bližaš ravni in je pregledno pa ga malo spustiš pa lahko prišparaš kak dcl nafte
smile-1.gif

Ampak pr 40t skupne mase je treba delat zelo po pameti.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
So pa norci da ga upajo dat v ler pa spustit po klancu.Sm tudi prakticiram občasno do stotke v španiji, ker je tam to "normalno", sam za tole pa nimam jajc.Retarder je pa treba aktivirat da začne bremzat, tako kot motorna zavora in nožna zavora.
grin1.gif

zmaga.gif

Ne se preveč veselit.
ne-ne-1.gif
Tudi na kartico ti prav lepo zabeleži, zadnjih 24h, isto kot na starih tahografih. Mora pa podatke sneti s tahografa in spravit v računalnik da jih vidi.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
grin1.gif

zmaga.gif

Ne se preveč veselit.
ne-ne-1.gif
Tudi na kartico ti prav lepo zabeleži, zadnjih 24h, isto kot na starih tahografih. Mora pa podatke sneti s tahografa in spravit v računalnik da jih vidi.
Če prav vem zabeleži samo če traje spust več kot minuto čez 90km/h
smirk-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sem jaz tudi tako mislil. Še ni dva meseca kar sem v Nemčiji pri policaju izvedel drugače. Pa 90€ in eno piko za ta info plačal.

d055.gif