Mene so pred tremi tedni ustavili v Kocevju, v smeri proti Ljubljani.
Tablo za konec naselja so letos prestavili za cca 300m. Prej je bila pred spustom, torej na vrhu klanca (se je se vidi na StreetView), zdaj pa so ji postavil dlje naprej in ker nisem bil pozoren, sem tam s Xsaro Picasso (vracali smo se z morja) imel 66km/h, do tam, kjer je bila prej tabla sem vozil 50, tako da sem dobil svoje prve 3 KT in 250 eur brez polovicke.
Merili pa so izza enega grmovja, postavljeni izven Kocevja in merili v Kocevje.
Ko sem klical na AMZS Kocevje, ki ima tam svojo bazo, ker mi ni bilo jasno, kako so me namerili, mi je teta rekla da ja, da so tablo letos prestavili in da je to zdaj glavna inkasantska tocka za policaje, ker so tudi ze ustavili ogromno domacinov, ki niso opazili premika table.
Kazni naj bi bile vzgojna zadeva. Tale inkasantska tocka, vsaj zame, ni. V mojih oceh, pa sem jih spostoval, so s takim dejanjem izgubili spostovanje.
Ja, res je, vozil sem v 'naselju" prehitro, ampak tam je tudi cesta ze tako siroka, bivalnih his ni vec, da nimas obcutka, da si v naselju, se posebej, pa ker je bila tabla prej postavljena na logicnem mestu, zdaj je pa prestavljena.