računovodski servis za manjši d.o.o.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Išče se računovodski servis za manjši d.o.o. v Ljubljani;

- ni zavezanec za DDV
- 1-2 zaposlena
- 2/2 računa na mesec
- v mesečni ceni naj bo zajeta tudi letna bilanca, torej brez dodatnih stroškov konec leta

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Jaz imam računovodkinjo v LJ. Zelo zadovoljen, korekten odnos, takoj dvigne telefon, skartka tako kot mora bit.
V tvojem primeru bi bila verjetno cena okoli 100eur/mes (dva zaposlena), s tem da ti posebej ne obračuna bilance konec leta,......skartka fiksni mesečni strošek. Če rabiš kontakt javi na zs.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
30eur z DDV-jem in ce sm pravilno razumel z vkljucenimi bilancami. Aj aj aj, kam smo prisli.
Ce smem samo vprasati za kaksno zvrst dejavnosti gre?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
30eur z DDV-jem in ce sm pravilno razumel z vkljucenimi bilancami. Aj aj aj, kam smo prisli.
Ce smem samo vprasati za kaksno zvrst dejavnosti gre?

Ja, kakšni teti, ki dela v JU (po možnosti v računovodstvu v kakem zavodu/šoli ipd.), se to sigurno splača. Poznam take primere. Žal.

Frenk_

Zelenc'
20. sep 2012
3
0
1
Na Poknjizi.si dobiš do 5 različnih ponudb za računovodske storitve. Za 30 € res bolj težko dobiš kakovostno računovodstvo. Če ne prej se pozna pri izdelavi letnega poročila in pri svetovanju med letom.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.696
9.914
113
40
MB
odvisno od obsega poslovanja bi se lahko reklo, mi smo se zmenili za še manj, je pa res da v prvem letu bo bolj malo faktur ... tak da plačevat nekomu 100 € na mesec za nič dela zato ker je kao kvalitetn je tudi malo mimo
wink-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
odvisno od obsega poslovanja bi se lahko reklo, mi smo se zmenili za še manj, je pa res da v prvem letu bo bolj malo faktur ... tak da plačevat nekomu 100 € na mesec za nič dela zato ker je kao kvalitetn je tudi malo mimo
wink-1.gif

Poglej narodnjakove zahteve.
Par računov, dve plači, vključene bilance.... za 25€ na mesec + DDV?
Vsaj pol ure gre za pripravo plač (s kontrolo, pripravo datotek za nakazila, ipd.), 15 minut za knjiženje (če se redno dela), bančni izpiski, potni nalogi, sem in tja sigurno kakšno svetovanje (razen, če govorimo o knjigovodstvu), bilanca tudi ni izdelana v 5 minutah.... Torej nekdo pri tej ceni dela za 10€ na uro.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Skoraj tako kot bi šel k frizerju in plačal 10€. No ja....tam bi bil na stolu cca. 20 minut.

Včasih stavek 100€ na mesec za nič dela....je malo mimo pove marsikaj.

Če ni nič dela, zakaj torej omenjenih zadev ne opravite sami oziroma tudi to ne bo potrebno saj dobesedno ni nič dela?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Vsekakor najbolje, kako ciganko dobiti, da vam to vodi, kako strokovna je, verjetno za vas ni problem, samo da je poceni ......
bonk.gif

Normalna cena za tako delo se začne pri 150 eur, saj je samo obračun ene plače cca 35/ eur .... sicer pa, kot sem napisal najdite najcenejšo ........... pa počakajte, da vam DURS čez par let pove, kako dobra je !
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.696
9.914
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
wink-1.gif

Poglej narodnjakove zahteve.
Par računov, dve plači, vključene bilance.... za 25€ na mesec + DDV?
Vsaj pol ure gre za pripravo plač (s kontrolo, pripravo datotek za nakazila, ipd.), 15 minut za knjiženje (če se redno dela), bančni izpiski, potni nalogi, sem in tja sigurno kakšno svetovanje (razen, če govorimo o knjigovodstvu), bilanca tudi ni izdelana v 5 minutah.... Torej nekdo pri tej ceni dela za 10€ na uro.

moj point je samo da ni vse zlato kaj se sveti, sem mel pred leti s.p. pa nisem izdal nobenega računa v 2 mesecih + bilance je bilo treba naredit, oz prazne oddat pa mi je cuknila 200 € ... pa kao priporočena na mladi podjetnik
crazy1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Ja brez nič ni nič, kupil sem avto, ga registriral.... vozil se nisem, stalo me je pa 1000 eur je fajn cuknlo ..............

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.226
113
Celje
Citat:
Torej nekdo pri tej ceni dela za 10€ na uro.

Ja sej kaj pa je pri tem tako napačnega? še vedno si spravi skupaj za plačo, ki je višja od večine današnjih delavskih...

Pa za 2 računa poknjižiti in plačo "izračunati" ni potrebno dosti seminarjev obdelati...

Čeprav nisem pristaš dela za minimalen denar, je danes žal to vedno bolj realnost kot pa izjema!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.696
9.914
113
40
MB
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ja brez nič ni nič, kupil sem avto, ga registriral.... vozil se nisem, stalo me je pa 1000 eur je fajn cuknlo ..............

res primerjava na mestu
smile-1.gif

je pa verjetno vsakemu jasno da je najpomembneje da maš računovodjo ki je ninja
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.175
9.813
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Torej nekdo pri tej ceni dela za 10€ na uro.

Ja sej kaj pa je pri tem tako napačnega? še vedno si spravi skupaj za plačo, ki je višja od večine današnjih delavskih...

Pa za 2 računa poknjižiti in plačo "izračunati" ni potrebno dosti seminarjev obdelati...

Čeprav nisem pristaš dela za minimalen denar, je danes žal to vedno bolj realnost kot pa izjema!

Mnjah, fajn je, da pravilno poknjiži in kakšna zna tudi tu zafurat. So pa res te cene zgoraj nikakršne. Ampak vsakemu svoje. Kolega je tudi plačeval 100 EUR + DDV za s.p, nezavezanec za DDV, pa na koncu plačal dohodnino za 15.000 EUR
hysterical-1.gif
.
Tako da, cena ne garantira kvalitete, žal pa zelo verjetno zelo nizka cena (30 EUR na mesec) zna garantirat kakšne probleme z DURS-om v prihodnosti.

mala86

Zelenc'
29. avg 2013
5
0
1
Vemo, da imate že dovolj dela z vodenjem podjetja in sklepanjem poslov s kupci in dobavitelji.
Nimate živcev niti časa še za davčne inšpektorje?
Ne delamo vzmetnic, pa vendarle zagotavljamo mirno spanje. - kontakt na fincommerce@siol.net
Za podjetje vsak cent šteje!