Citat:
Uporabnik prijam pravi:
30eur z DDV-jem in ce sm pravilno razumel z vkljucenimi bilancami. Aj aj aj, kam smo prisli.
Ce smem samo vprasati za kaksno zvrst dejavnosti gre?
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
odvisno od obsega poslovanja bi se lahko reklo, mi smo se zmenili za še manj, je pa res da v prvem letu bo bolj malo faktur ... tak da plačevat nekomu 100 € na mesec za nič dela zato ker je kao kvalitetn je tudi malo mimo
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
odvisno od obsega poslovanja bi se lahko reklo, mi smo se zmenili za še manj, je pa res da v prvem letu bo bolj malo faktur ... tak da plačevat nekomu 100 € na mesec za nič dela zato ker je kao kvalitetn je tudi malo mimo
Poglej narodnjakove zahteve.
Par računov, dve plači, vključene bilance.... za 25€ na mesec + DDV?
Vsaj pol ure gre za pripravo plač (s kontrolo, pripravo datotek za nakazila, ipd.), 15 minut za knjiženje (če se redno dela), bančni izpiski, potni nalogi, sem in tja sigurno kakšno svetovanje (razen, če govorimo o knjigovodstvu), bilanca tudi ni izdelana v 5 minutah.... Torej nekdo pri tej ceni dela za 10€ na uro.
Citat:
Torej nekdo pri tej ceni dela za 10€ na uro.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ja brez nič ni nič, kupil sem avto, ga registriral.... vozil se nisem, stalo me je pa 1000 eur je fajn cuknlo ..............
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Torej nekdo pri tej ceni dela za 10€ na uro.
Ja sej kaj pa je pri tem tako napačnega? še vedno si spravi skupaj za plačo, ki je višja od večine današnjih delavskih...
Pa za 2 računa poknjižiti in plačo "izračunati" ni potrebno dosti seminarjev obdelati...
Čeprav nisem pristaš dela za minimalen denar, je danes žal to vedno bolj realnost kot pa izjema!