Racunalniski zvocnik

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ker stari osel špila igerce ne? Pa dobro, je krivo Martinovo ali čemu butasto obnašanje? :)

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.351
9.589
113
EU
Sedaj preberi, da ne bom dvakrat pisal. Potrebuje poceni zvočnike, za stari računalnik. Toliko da mu "nekaj špila". Logi bo za te zahteve in peneze izpolnil pričakovanja. To je to.
Za domači stereo sprejemnik (Marantz), imam doma temu ustrezne zvočnike, ki so cenovno skoraj enkrat dražji od sprejemnika.
Za stari računalnik pravi Alteraš kupi zvočnike za tisoč Eur.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
irwin če še vedno iščeš in ti ustreza sistem 2.1, ti šenkam starega Samsunga SMS-5100.
Malo sem se nategnil, ker mi že dolgo crkuje en zvočnik, zato sem včeraj vzel nove Logi Z407. No, izkazalo se je, da je težava v 3,5mm audio kablu. Z novim kablom tudi star sistem odlično deluje. Slednji je doma ostal samo zato, ker sem ga pozabil naložit med kramo za odvoz na deponijo :bonk:

Iskreno se mi ne da ukvarjat z vračilom novih zvočnikov, pa še malo bojši zvok imajo, plus seveda bluetooth. Tako da, če se ti vozi do Tržiča, jih lahko prideš iskat. Kar boš rabil je kabel med audio izhodom na računalniku do AUX vhoda na wooferju (v mojem primeru je to 3,5mm na 3.5mm kabel).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kaj pa tole za 120€

Možno, da je pasivni.... boooo

Nazadnje urejeno:

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.397
383
83
Admin prosim da debato prestavis v temo rac strojno opremo. Jaz zajebal sorry, je pa tema aktualna zgleda. Zame ne.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.282
2.402
113
Bolj švoh, seveda ampak v primerjavi s čim? Z Logitechom? Ali z...? Konexmc koncev so 100€.

Ja ne vem če so 100€, so bolj 130€ ali pa še več in se dobi že kar precej izbire, nekateri so dobri tudi za zagreteže. Zdaj če ti je BT nujen, potem se mogoče izbira malo skrči. vseeno pa se BT dokaj enostavno lahko doda. Če to ni opcija, potem nekaj takega:
Mackie CR4-XBT
Presonus Eris E4.5 BT

Če ti ni škoda € in kolikor te berem, ti ponavadi € ni problem, potem tole:
ali
Audio engine A2(+)

ali kombinacija kak desktop amp, npr kakšen
https://www.audiophonics.fr/en/inte...e-bluetooth-50-2x65w-4-ohm-black-p-16146.html

in potem Paradigm Atom SE zvočniki 170€

Se da že marsikaj finega dobit.

Za 30-50€ pa pač Logitech ali XYZ itak je vse približno tam tam.

• Všeč mi je
Reactions: jtfc in AvtoFun

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Če ti ni škoda € in kolikor te berem, ti ponavadi € ni problem, potem tole:

Načeloma se ne gre za to da mi ni škoda dat €, ponavadi se pri meni gre za to da če kupim pač kupim nekaj kar je OK in niti slučajno v pisarni ne mislim poslušat muzike na eno Logitech skopucalo za 30€. Seveda tudi nisem razpoložen z takšne zvočnike dati okoli 250€ kar si mi predlagal, toliko časa zopet ne preživim tam, je pa tako da če sem tam 5 ure tudi glasba igra 5 ur. V tišini nisem nikoli, razen ko sem na telefonu stišam.

Od vsega skupaj bi še naj raje imel en soliden all in one zvočnik (oz. kakorkoli se že ta sistem imenuje), ki solidno igra saj imam ogromno (dolgo) pisalno mizo in dveh zvočnikov ne bi tiščal za ekran, tako pa imam sred mize mrtev prostor kamor bi lahko dal zvočnik. Isto imam že ene 8 let doma JBL-a L8 ki mi popolnoma zadostuje in je kul.

Torej imel bi nekaj takega, seveda ne toliko dragega in da je solidno, da ne bo igralo ven kot iz wc školke.

A ti Paradigm zvočniki so sicer aktivni? Namreč to je pogoj.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.282
2.402
113
Načeloma se ne gre za to da mi ni škoda dat €, ponavadi se pri meni gre za to da če kupim pač kupim nekaj kar je OK in niti slučajno v pisarni ne mislim poslušat muzike na eno Logitech skopucalo za 30€. Seveda tudi nisem razpoložen z takšne zvočnike dati okoli 250€ kar si mi predlagal, toliko časa zopet ne preživim tam, je pa tako da če sem tam 5 ure tudi glasba igra 5 ur. V tišini nisem nikoli, razen ko sem na telefonu stišam.

Od vsega skupaj bi še naj raje imel en soliden all in one zvočnik (oz. kakorkoli se že ta sistem imenuje), ki solidno igra saj imam ogromno (dolgo) pisalno mizo in dveh zvočnikov ne bi tiščal za ekran, tako pa imam sred mize mrtev prostor kamor bi lahko dal zvočnik. Isto imam že ene 8 let doma JBL-a L8 ki mi popolnoma zadostuje in je kul.

Torej imel bi nekaj takega, seveda ne toliko dragega in da je solidno, da ne bo igralo ven kot iz wc školke.

A ti Paradigm zvočniki so sicer aktivni? Namreč to je pogoj.
Rabiš en mini desktop amp, skupaj z BT jih lahko kupiš že za 20 ali 30€.