Če nisi opazil, je vmes uletel nekdo, ki je spraševal za 120€ zvočnikeNapisal je za trideset baksov.
Ker stari osel špila igerce ne? Pa dobro, je krivo Martinovo ali čemu butasto obnašanje?
Za domači stereo sprejemnik (Marantz), imam doma temu ustrezne zvočnike, ki so cenovno skoraj enkrat dražji od sprejemnika.
Mislil sem kupit Miele stereo receiver, vendar ga še ne delajoStari pa kje si ti obstal? Kaj to bereš za ene stare forume? Kak Marantz? Marantz je out, nadzadnje gledam račun, da sem Marantzov reciever kupil leta 2009.
Kaj pa tole za 120€
JBL CONTROL ONE schwarz
technische Daten JBL Control One 2 WegeKompaktbox Musikbelastbarkeit 100 Watt 100 mm TiefMitteltner Hochtner 12 mm Titankalotte Frequenzbereich 80 Hz 20 kHz Empfindlichkeit 89 dB Nennimpedanz 8 Ohm magnetisch abgeschirmtAbmesswww.electronic4you.at
Možno, da je pasivni.... boooo
Sicer pa zna bit zanimiv tudi Edifier 2.0 z bluetoothom, iz druge teme, za 51€.
Men se zdi, da je razprodan... mi ga odpre enega za 150 zdaj.Zagotovo boljši od Logitecha.
Meni odpre, in kao samo še 7 na zalogi. Pa je kdo preko te strani kupoval?Men se zdi, da je razprodan... mi ga odpre enega za 150 zdaj.
Kaj si hotel s tem povedat?Stari pa kje si ti obstal? Kaj to bereš za ene stare forume? Kak Marantz? Marantz je out, nadzadnje gledam račun, da sem Marantzov reciever kupil leta 2009.
Bolj švoh, seveda ampak v primerjavi s čim? Z Logitechom? Ali z...? Konexmc koncev so 100€.
Hotel je povedati, da ima stari radio brez DAB + in brez možnosti predvajanja internetnih postaj.Kaj si hotel s tem povedat?
Če ti ni škoda € in kolikor te berem, ti ponavadi € ni problem, potem tole:
Rabiš en mini desktop amp, skupaj z BT jih lahko kupiš že za 20 ali 30€.Načeloma se ne gre za to da mi ni škoda dat €, ponavadi se pri meni gre za to da če kupim pač kupim nekaj kar je OK in niti slučajno v pisarni ne mislim poslušat muzike na eno Logitech skopucalo za 30€. Seveda tudi nisem razpoložen z takšne zvočnike dati okoli 250€ kar si mi predlagal, toliko časa zopet ne preživim tam, je pa tako da če sem tam 5 ure tudi glasba igra 5 ur. V tišini nisem nikoli, razen ko sem na telefonu stišam.
Od vsega skupaj bi še naj raje imel en soliden all in one zvočnik (oz. kakorkoli se že ta sistem imenuje), ki solidno igra saj imam ogromno (dolgo) pisalno mizo in dveh zvočnikov ne bi tiščal za ekran, tako pa imam sred mize mrtev prostor kamor bi lahko dal zvočnik. Isto imam že ene 8 let doma JBL-a L8 ki mi popolnoma zadostuje in je kul.
JBL Authentics L8 | Two-way speaker system with wireless streaming
Uncompromising sound. Versatile connectivity. Leave those tangled wires and complex speaker set-ups in the attic where they belong. The sound of a JBL Authentic L8 can fill any room, no strings or wires attached. Inspired by the legendary JBL Century L100 loudspeaker, the JBL Authentic L8...mm.jbl.com
Torej imel bi nekaj takega, seveda ne toliko dragega in da je solidno, da ne bo igralo ven kot iz wc školke.
A ti Paradigm zvočniki so sicer aktivni? Namreč to je pogoj.