rabljeno

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Normalno je tudi da se ne proda ca. 8 mesecev, potem se cena dvigne za jurja in se čez 5 mesecev proda za to ceno. Kaj si hotel z linki pa ne vem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Avto je vreden toliko, za kolikor se proda oz. najde potencialen kupec ki pride zadevo vsaj gledat.

Če nekomu ni nuja prodat, ker že ma drug avto, pač proba prodat za nekoliko višjo ceno, spusti še jo vedno lahko.

Če bi sam prodajal avto tako da mi nebi bilo panike, al se proda danes al čez pol leta, bi avto z realno ceno 5k
tut probal prodat za 6.490, nato pa lepo vsaka dva tedna spustiš za 100€, nakoncu pa daš makar za 5 jurjev.

In nekdo ki mu ni panike prodat, lepo avto globinsko sčisti, ga spolira in postavi v garažo, napravi 5 "HD" slik,
ko pride kupec pa ker je avto v garaži zgleda tako lepo kot na slikah in možnosti za prodajo so dobre.

Če pride gledat avto za 6,5k, in nima (ne najde) nobenih napak, se bo za 6k sigurno prodal. Vrjetno ni prevozil
do tebe celo slovenijo, da te bo probal za jurja pa pol zvit.

Jaz sem tudi sedaj komaj kupil avto, ga bom spoliral, globinsko sesnil (čeprav ni potrebe), pri avto el. dal nastavit
kot followhome lučke in podobne bedarije, in ga fliknil na a.net za jurja pa pol več, če se bo prodal super, če ne pa
tud super. Sicer se bo večina zmrdovala nad mojim oglasom, ampak zna pa se najt neznalec ki bo zadevo prišel keširat...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Tega si pozabu: Prvo je bil 1280€ zde pa 1590€ Lantra
Sam un baleno se bo prodal za 2 jurja, sam da zapada še mal snega ma da gre
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
tak baleno za več kot jurja nima kaj delat na netu.a se samo meni zdi al so stare kripe pri nas vsaj 1x dražje kot v nemčiji in italiji

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Pri nas je zelo slaba ponudba starejših 4WD-jev in taki avti kot je baleno ima vrednost in SE BO prodal slej ko prej
wink-1.gif

Jst osebno ko si iščem avto (do šihta) kliknem željeno npr:cene do 2000€, 4WD pa CK,servo itd...
Vrjetn se sprašuješ zakaj 4WD? Zato ker sm imel 2X Civica 4WD in je ZAKON ne glede al je to samo mestna vožnja
zmaga.gif

LP.s

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Zato ker sm imel 2X Civica 4WD in je ZAKON ne glede al je to samo mestna vožnja
zmaga.gif

imel si hondo civic s pogonom na vsa štiri kolesa?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sej sem ga..na 3-3,5k..4/5 vrat, klima, abs, servo.

in padejo ven kante z jurja

Ti si spet nazaj prišel smetit? Koliko tem si že odprl za eno in isto dilemo v zadnjem letu? Kot bi kupoval hišo, Mejduš.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne riževc..jaz sem svojo bajto že kupil, na robu mesta..in ne v litiji luknjo kot ti.

res pa avto kupujem precej dlje..ampak mam bajto..ne luknjo....

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če se ne motim je to ta prva serija, ki je temeljila na civicu (4. gen.). Druga na accordu, sam se mi zdi idiotsko pisat samo civic ali pa civic shuttle oz. pa drugi seriji accord shuttle, ker so si čist različni.