Rabljen prenosnik za osnovnošolca

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Driver framework se je zamenjal. Biometric framework se je v celoti zamenjal, zato skoraj nobena rešitev za biometrične čitalce iz 7 ne dela na 8.1...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Kar se meni še zemram zdi za sp, kot pa za kak update.

To kar se tebi zdi mislim da ni ravno kredibilno
tongue-1.gif

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
amacar sprejmem tvojo ponudbo. prenosnik pa bomo naročili kot blazko predlaga.

hvala obema.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Kar se meni še zemram zdi za sp, kot pa za kak update.

To kar se tebi zdi mislim da ni ravno kredibilno
tongue-1.gif
Pa tvoje tudi ne
evil.gif

Kredibilen bi bil samo MS potem. Skratka novi driverji, še ne pomenijo novi OS in obratno
cheer.gif

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Kako je z uveljavljanjem garancije Lenovo za prenosnik kupljen v tujini, v mojem primeru v Nemčiji?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Kako je z uveljavljanjem garancije Lenovo za prenosnik kupljen v tujini, v mojem primeru v Nemčiji?

pokličeš lenovo servis?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Saj tega na Amazonu gleda+m in gledam samo kaj mi pomaga ko ga ne morem kupiti , pa ne v smislu financ temveč naročanja in plačila, kot prvo bi se moral včlaniti imeti ta Pay pal itd ne vem Angleško in smo tu.Če pa bi mi ga bil kdo pripravljen po tej ceni seveda s stroški nabaviti pa bi bila že druga pesem. Kar pa je malo verjetno.
Verjetno je problem tudi v tipkovnici ki ni naša s prelepljenimi pa ne bi rad delal in verjetno tudi garancija ni v sloveniji .
Ker ne igram igric vse ostalo pa je samoumevno bi mi morda bila alternativa kaj od zgoraj omenjenih ali??

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Amazon nima PayPal, plača se direktno preko kreditne kartice. Drugače pa imaš tudi nemški Amazon, če ti je mogoče ta jezik bližji.
Gledaj edino da ne boš iz Amerike naročeval, ker boš fasal še carino in davek
grin1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Kaj pa na tej trgovini si že kaj gledal? http://www.so-doo.si/racunalniska-oprema/prenosniki.html

Je slovenska, preverjena (ene par kolegov kupilo že več prenosnikov od tam), pa še garancijo ti dajo. Včasih sicer dobiš kakšen model laptopa z eksotično tipkovnico (arabsko ipd.), ampak mislim da ti jo za ~20€ menjajo za slovensko.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Pomeni, da si moreš windowse sam naložit, dobiš pa ključ.

SIcer pa mi je smešno, da ima toliko folka fetiš na 4 leta stare rabljene prenosnike iz uvoza (belgijska tipkovnica+nalepke), ko dobiš nobega boljšega za enak denar.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
ZAkaj pa ne bi kupil nekaj kar je še vedno dobro in sorazmerno cenovno ugodno, me ne moti toliko starost kot to da mi nobeden od vas ni odgovoril na vprašanja o kvaliteti in uporabnosti teh ki sem jih predlagal za nakup zgoraj, to kar ste mi predlagali so trgovine katere sem večinoma tudi sam našel na spletu mene pa predvsem zanima koliko so še dobri v današnjem času, to mi prosim odgovorite in bom zadovoljen , nima mi smisla kupiti nekaj za 600e če so tudi starejši za pol manj denarja še vedno uporabni.