To je vse 500€.
A ni bila debata o obnovljenih iz Ebay.de?
Potreboval bi WiFi.Dell OptiPlex 3070 SFF PC // Core i3-9100, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Multi DVD | eBay
Optisches Laufwerk: DVD+/-RW DL, DVD-RW, DVD-ROM, CD-RW, CD-ROM. RAM: 8GB DDR4-2666 (1x 8GB Modul, 2 Slots, max. Dell OptiPlex 3070 SFF. Farbe: schwarz. Geräte mit reparablen Mängeln werden wieder instandgesetzt (defekte Teile ersetzt, Firmware neu aufgespielt, etc.). ).www.ebay.com
Zgleda da mu ne bo treba, sem dal predlog v taki temi ki alterašev ne zanima, če bi napisal da rabi mašino za 2 jurja bi bilo več zanimanja. Smola pač.Če naredi alter party...pa da speče jajčka na ponvi za vse...zakaj pa ne
KATASTROFA!Hmmm, saj ne vem kako bi napisal..... Gledam Fadilov profil in vidim koliko alterašev "osreči" vsak dan pa si mislim zakaj mu pa recimo mi ne bi malo pomagali da dobi en kolikor toliko spodoben PC? Ste za to?
Wifi adapter...Potreboval bi WiFi.
Tukaj potem dokupiš samo še kablovje, monitor in tipkovnico. Pa SLO windowse..
To sem videl, vendar mi je predrago. Hvala vseeno.
Sprašujem računalničarje. Ali je tole dobra zadeva in vredna nakupa?Prodam 3 HTPC / ThinClient PC-je @ Slo-Tech
slo-tech.com
tole sem slučajno videl, če je zanimivo
ti sam uzem... je vredno...Sprašujem računalničarje. Ali je tole dobra zadeva in vredna nakupa?
Naj pojasnim svojo situacijo. Imam nov službeni latop, vendar nanj žal ne morem instalirati torrentov in ostale privatne navlake. Doma za surfanje uporabljam novo tablico in telefon na WC-ju. Tako da kakšen resen PC ne potrebujem. Ste mi pa dali idejo s tem mini PC-jem, seveda rabljenim, tam nekje do max. 200€. Uporabljal bi ga predvsem za torrente in ostale domače zadeve. Nobenih igric itd... Berem da se kitajski mini pcji grejejo in da so glasni. Tole pa je kot kaže OK. Kaj pravijo ljudje od foha?
Lp
Je pa prišparal na ogrevanju, to je pa tudi nekaj.ni druge kot furat dalje
itak si v tem času s štromom elektru plačal par novih kišt in je bv zdaj odnehat