Rabljen dostavnik

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bi bil kar dober glede nato da bo na 3 dni naredil 15km.

Sicer pa razmisli dvakrat, sam sem spet prevzel domač kafič zdaj ko sem se vrnil, in mi recimo možje
z tuša pridejo z kombijem vzamejo stare gajbe, zložijo nove gajbe noter, naročim pa en dan prej, včasih rabijo
2 dni, če je kaka gužva, pač naročiš ko še nisi v skladišču v rdečih številkah.

Če hodim sam, mi dajo 3% popusta, če pa mi oni dostavijo pa 2%. Za en procent pa negrem svojga avta kurblat,
trošit bencina, armortizacije, se j*bat v kešendkeriju med policami po eno uro, zlagat v avto in ven...

Sploh nerabim bit v mestu, ampak naročim robo tut po telefonu ko sem recimo v LJ, pa mi zadevo dostavijo
nasleden dan, kelnarca se sploh nerabi jebat z gajbami, študentje vse sami pošlihtajo.

Trošit zdaj 3 jurje za avto pa jurja za registracijo in vse stroške za ta 1%...

Te malenkosti (brisačke, natren, kakav) pa zložiš v večjo škatlo pa daš makar na sovoznikov sedež, tut če maš porša.

Razmisli.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Vzami raje blindiranega, ker ni fajn, če ti vsi zijajo v keson na parkplacih in gledajo, kaj ti prevažaš. Pa v sili ti ne bo nič letelo ven.
wink-1.gif

Dobiš tudi blindirane cliote, ki so kar uporabni, ker nimajo zadnje klopi. Po moje za kakega gostinca čisto dovolj, tudi babe ga bojo raje vozile, kot pa polota s kanto.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejmo bit realni.

opcije sta dve.
1. kot pravi mX (a ti res tuš dostavlja in od kdaj)
2. nakup nečesa visokega, prostornega, recmo predlaganmo, ali pa berlingo, partner..

zakaj.
v cliota ni fajn dvigovat polnih gajb čez rob prtljažnika, sploh pa ne 4, mogoče 8 kolikor jih daš not. in s cliotom ne pripelješ ne vem kaj od robe.

care
zapiš si na papir, poglej kok naročaš, nalagaš pa preračuni. jebeš avto v katerim ne moreš pripelat več kot dnevne, dvodnevne zaloge. voziš pa pivo, radenske, vode..vse štorasto.

btw
če maš zdej na avtu kljuko, je pri meni prikolica s ponjavo na voljo.če si nardiš pa še okol mal bolj resno ograjo si zmagal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dejmo bit realni.

opcije sta dve.
1. kot pravi mX (a ti res tuš dostavlja in od kdaj)

Že nekaj časa. Če rabis za maribor ti dam telefonsko od modela. Sicer pa delujejo isto kot davidov Hram,
pač refuzirana pijača (gajbe/vezi), malenkosti kot bonbone in kakav pa nabavim sam nalozim v škatlo in na sovoznikov sedež.

Za tega ki kupuje avto: ne bodi nor, vlozi raje 3 jurje v kaj druga, sigurno se ti v lokalu kaj manjka, če ne druga kupiš
hudo plazmo za jurja.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Pa sej tako verjetno dostavljajo vsi, a ne?

Ko sem bil še v tem fohu so mi dostvljala Živila, enkrat na 2 tedna pripeljal tovornjak in zložil: od cocacole, piva, cukra, kofeta do prtičkov. Edino bombic za smetano se takrat za vraga ni dobilo v Sloveniji - razen za 2-3x ceno avstrijske...

Pa v bivši firmi dostavlja Maximarket pijačo & co za reprezantanco.

Sicer pa se v vsem strinjam s teboj - kupovat "dostavnika" verjetno nima smisla.

B.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.579
9.810
113
40
MB
stari to je taki sekret od avta, da ni za verjet. znanec ga uporablja, za malo bolj hard uporabo kot bi ga ti, pa še kdaj kako prikolico vleče in to, 1.4 je obup, polno naložen nikamor ne gre, žre kot nor .. in to olje ..
stupid-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.499
1.661
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Stvar je v tem, da trenutno vozim fotrovo 18 let staro petko in da avto nujno rabim, saj se bo počasi razsula. Drugače pa mi pijačo itak vozi Davidov hram, krompir, zelenjavo in podobno pa hodim iskat sam. Tako da v končni fazi ni nujno, da je dostavnik,lahko je npr.enoprostorec...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če jaz v moji enkici podrem zice pa peljem 15 gajb če je sila, pol jih more tut on v pikasotu.

13 gajb naložim zadaj, dve pa na sovoznika.

Sicer pa moja tričetrtinska naložitev delovnega stroja;
571829-30012009131.jpg

Priponke

• 571829-30012009131.jpg
    571829-30012009131.jpg
    56,6 KB · Ogledi: 145

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.971
-386
113
ma kupiš kej takega

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2570734&show=

mi ga imamo, pa morem rečt, da sem prijetno presenečen. Stroški vzdrževanja so res majhni. Avto kar dela in dela... 260.000km pa brez problemov!

Daš zice ven, pa imaš placa za 3 gostilne obdelat (to za kasneje, ko se boš razširil!
smile-1.gif
), pa še zaključeno družbo lahko pelješ domov (vržeš zice nazaj notr), potem ko bodo zapravili 300€ pri tebi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.971
-386
113
hja. sej je tvoj denar.

Sam vidiš, te je že prevzelo malo boljše vozilo! kupoval si poceni dosavnika, končal pa pri osebnem avtu - jeep-u...
Jest vem da ne bi kupil tegale, če bi ga imel le za dostavo, in ostale službene zadeve...

Sam, a si kej razmišljal ok jumpy-u kot taxi-ju domov? Če bi jest imel gostilno, bi se zihr potrudil za organizacijo prevoza domov...
No, sicer ne vem, kok je to kej velika gostilna, in kakšne fešte imate...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Freelander velja za enega najbolj kvarljivih vozil na sploh. Poišči kako statistiko na netu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če gledaš tut osebne avte, mam super cordobo.
3 leta mislim, da je stara, 32 tisoč km, klima, baje tudi tempomat, vožena lepo. cena mislim, da je rekel 9 tisoč.