A Jest5 in Sonny Čiba, se ne bosta nič režala na tole?Požar: Šarec in Črnčec dala dva milijona evrov firmi nekdanjega specialca
Damir Črnčec in Marjan Šarec. (vir: arhiv)
Ministrstvo za obrambo oziroma Damir Črnčec in Marjan Šarec, državni sekretar in minister, sta pred dnevi na javnem razpisu podelila 1,95 milijona evrov podjetju, ki sploh ne posluje, ustanovljeno (kupljeno) je bilo očitno samo za ta javni razpis, njegov lastnik pa je vsaj “dober znanec” obeh omenjenih politikov.
Ministrstvo za obrambo je razpis za t. i. dokumentirano resničnostno serijo (10 epizod) objavilo 25. avgusta, prilagojeno mladim gledalcem v starosti med 16 in 30 let, za “spodbujanje k razmisleku o možnostih služenja vojaškega poklica”.
Na razpis sta se prijavila dva ponudnika, enega so izločili in izbrali podjetje Akademija Ris, d. o. o., v lasti nekdanjega vojaškega specialca Luke Zorenča, ki pred tem sploh ni poslovalo, transakcijski račun pa so odprli tik pred objavo razpisa.
Izločeno podjetje dveh skupnih podjetij Sme kreativna produkcija in Multimedijske storitve Jan Kok je na razpisu ponudilo ceno 777 tisoč evrov, Akademija Ris za 1,949 milijona evrov. Na ministrstvu so izbrali slednjega.
Bojan Požar navaja, da zmaga podjetja Luke Zorenča ni šla mimo vedenja ter odobritve Črnčeca in Šarca, zlasti Črnčeca. Na ministrstvu po navedbah virov ni mogoče kupiti niti role toaletnega papirja, brez potrditve Šarca in posebno Črnčeca, dodaja.
Nadalje se vsaj Črnčec in Zorenč po navedbah virov zelo dobro poznata. Zadeva se naj bi zdaj preselila na Komisijo za preprečevanje korupcije in “morda še kam drugam”, navaja Požar.
Prispevek z vsemi dokazili je dostopen na povezavi: pozareport.si
Ministrca za kulturo Vrečarca ga je tja poslalaKaj pa ima Žižek s to vlado?
A teb je to smešno?Nehaj se smešit stardec.
Kakopak. Saj Šarec in Črnčec sta Luko Zorenča tud povabila ali mogoče hoče 2 miljončka. Povabilo vi temu rečete ja.Ne, poslala! Povabila! Vidiš tu je razlika, ki jo vi ne vidite in tako prepričujete svoje ovčice.
Prvo se informiraj kdo sploh je Slavoj Žižek.A teb je to smešno?
In kdo sploh je Slavoj Žižek, razen preglorificiran pljuvajoč filozof?? Kakšna je njegova dodana vrednost v realnem svetu? Razen mešanje megle seveda??Prvo se informiraj kdo sploh je Slavoj Žižek.
On je en, od šmrklja ves zasran krëten, uradno pa je to od komunistov priznani filozof.Prvo se informiraj kdo sploh je Slavoj Žižek.
Ti kar spoštuj tega cepca.TLE GA MAŠSamo res stardec, ti imaš sploh kako spoštovanje do koga? Kaj za tebe so res vsi, ki niso za JJ ali cerkev komunisti? Znaš ti napisat kaki normalen stavek brez žaljenja?
Taprav se oglasa.Saj veš, njegovi lahko delajo kaj hočejo. Če karkoli rečeš, so na bojnih okopih.
Oooo, Sonny Čiba je namesto smeška, ki se reži, celo en zelo dolg stavek s tremi besedami napisal. Kot Poslanec Dejan Zavec.Taprav se oglasa.
Sem ze napisal, da se mi ne da vec ukvarjat z jansisticnimi primitivci.Oooo, Sonny Čiba je namesto smeška, ki se reži, celo en zelo dolg stavek s tremi besedami napisal. Kot Poslanec Dejan Zavec.
Saj vem. Ti se raje ukvarjaš s komunističnimi primitivci.Sem ze napisal, da se mi ne da vec ukvarjat z jansisticnimi primitivci.
Če kaj rečeš, je to sovražni govor.Saj veš, njegovi lahko delajo kaj hočejo. Če karkoli rečeš, so na bojnih okopih.
Ti, pa sovražni govorČe kaj rečeš, je to sovražni govor.
Če jaz pravim, da je pošteno treba delat, je to za vas sovražni govor. Ker komunisti pošteno delo sovražijo.Ti, pa sovražni govor