Rabil bi nekoga ki obvlada

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Na hrbtu je on ne bo videl, niti bejba katero bo..hm...ljubil
grims-1.gif

Ma saj pomoje naklada malo.

bo pa za to na hrbtu bolj videna njegovemu partnerju, ki ga bo ljubil odzadaj

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ker se mi glih ne da spati, sem hitro naredil naslednjo skropucalo.

hnp-scan00.jpg

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Čisto tako, ko omenjate rusko ruleto. Nekje v ozadju imam, da je to prakticiral tamladi Tomislav na malo drugačen način? Revolver z enim nabojem in potem pokaš? To so tudi pravila, ki so mi bila do sedaj poznana. Kam pa sodijo potem kocke in karte?
confused-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Imaš "francosko" ruleto in rusko ruleto. "Francoska" ima, ki je v kazinojih, polja s številkami in kolo. Ruska je pa smrtonosna igra za tizga, ki izgubi. Revolver usmeriš v lastno glavo in pritisneš.

Toraj, @malcomx se je odločil za kazino torej "francosko" in tako spadajo zraven tudi karte, kocke. Pa še s kartami, kocko lahko simbolično pokažeš na smrt. Na kratko, kazino v tem primeru ni rešitev ampak te pogubi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
In s kakšnimi barvami se to riše?

sicer pa poznam njo in njega, ki bi se mogoče spravila kaj takega narisat. Sta pa oba dva iz LJ, tko da ne vem če ti to pride v poštev. Od njega sem že nekoč lepil slike na suxu, je pa res da so bile bolj podobne "fotografiji" kot pa abstraktnemu. Ampak glede na to, da se preživlja s slikanjem (knjige, freske...) bi se mogoče tudi kaj na tebi "lotil"

Je pa ? kako je s časom

Nazadnje urejeno:

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Meni je stric Srečko naredil kar sem želel, če mu pokažeš zgornjo sliko in mu opišeš željo ni vrag da ti ne bi nekaj zrisal, kar se pa detajlov ttiče pa kar malo pozabi, sem jih jaz tudi hotel pa mi je potem dokazal da kar je manjše kot pol cm se skoraj ne vidi oziroma se razmaže, ker je koža živa.
Aja link

www.lucky-art.com
Če boš šel do njega povej, da te Sajo pošilja.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čas je neomejen (čimprej sicer). Sicer pa kvaliteta da je kot fotografija, tut super, abstraktno prej nisem

ravno dobro upomenil, mislil sem pač tako posebno. Sej vseeno.

Daj mi eno njegovo sliko.

Nazadnje urejeno: