Citat:
Uporabnik retro pravi:
A bi dal toliko za njo???
http://www.bolha.com/telefonij...1301346937.html
http://www.bolha.com/telefonij...1292040865.html
bi dal, ampak ne rabljen gsm, če se da nov.
Citat:
Uporabnik retro pravi:
A bi dal toliko za njo???
http://www.bolha.com/telefonij...1301346937.html
http://www.bolha.com/telefonij...1292040865.html
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Tale simens M55 je dobra in iskanaa zadevca .
Zanimiva se mi zdi tudi tale Nokia N95i
Mah, tukaj se s teboj strinjam na pol. Je res sedaj vse nabasano in včasih so imeli telefoni več prostora, ampak so bili noter kondenzatorji, kup vezij, čipov, itd. Sedaj imaš noter par čipov in vse skupaj še zalito v lepilo, tako da bi zanesljivost morala biti večja. Oz. tudi je, saj vsi vemo, da je pri sodobnih telefonih večina napak na SW in ne HW. Tam so pa ''starčki'' res carji, kar niti ni čudno, če je bilo nekaj vrstic kodeCitat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj to je nekako logicno... Tudi starejsi avtomobili so imeli manj moznost okvar kot danes... Ze samo ce pogledas pod havbo motorja, je ponavadi vse nabasano polno, ce pa pogledas pod havbo enega 20 let starega avtomobila, pa je prostora notri na voljo toliko, da bi lahko skoraj se en motor zraven vgradil...
Zaslon v velikosti tamale postne znamke je veliko manj obcutljiv na padce kot pa zaslon v velikosti polovice malega zvezka...
Metroseksualci pač.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Popularnost starejših modelov in njihova uporaba strmo narašča verjetno je to nek nov modni trend ki pa pri nas še ni tako razširjen, sin ki dela v angliji mi je omenil da se je ta uporaba starih v kombinaciji z novejšimi znamkami tammzelo razširjena ,s sabo nosijo po dva telefona v starejših znamkah kar tekmujejo kdo bo na mizo polek novejšega položil tudiretro telefon, priznam da tudi sam nosim v žepu 2 telefona trenutno Motorolo v3 -letnik 2004 torej serijo BLACK ki ima plastičen pokrov in je začetni telefon v seriji motorola v 3 ima zelo močan signal tako da se moja <Nokia lumia 920 lahko skrije, Tu v Olimijah je signal tuša tako slab da ga v prostorih hotela ne gre uporabit, kar pa Motorola v3 z lahkoto in polnim signalom tudi v kletnih postorih terapije nadoknadi, in ko sva z enim od gostov ki sem ga spoznal govorila o tem zakaj imam tak star telefon v uporabi mi skoraj ni verjel dokler mu nisem prižgal Nokie lumie , in takrat je dojel situacijo.
Torej nekaj je tisto kar pravijo da si šik s starim telefonom drugo pa je njegova praktična uporaba tudi v slabših pogojih ko novi odpovejo.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Metroseksualci pač.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Popularnost starejših modelov in njihova uporaba strmo narašča verjetno je to nek nov modni trend ki pa pri nas še ni tako razširjen, sin ki dela v angliji mi je omenil da se je ta uporaba starih v kombinaciji z novejšimi znamkami tammzelo razširjena ,s sabo nosijo po dva telefona v starejših znamkah kar tekmujejo kdo bo na mizo polek novejšega položil tudiretro telefon
Torej nekaj je tisto kar pravijo da si šik s starim telefonom drugo pa je njegova praktična uporaba tudi v slabših pogojih ko novi odpovejo.
Ja, dejansko nekateri res imajo dober signal, plus je običajno tudi trajanje baterije, ampak v vseh ostalih zadevah so itak zadaj in v današnjem času neuporabni. Kot sem napisal, sam sem precej navdušen nad temi oldtimerji, ampak da bi ga pa imel za prvi telefon je pa no go. Ravno danes sem spet na Omniji 7, ker je 925-ka na servisu in moram reči, da sem presenečen, kako ''počasi'' dela, tako da komaj čakam, da pride nazaj 925-ka. Pa se mi je zdela 925-ka počasna.
Je pa res, da če uporabljaš telefon samo za pogovore in morda še SMS-e, potem so sodobni telefoni popoln ''overkill'' in se ti splača dobiti kakšnega dobrega oldtimerja (recimo 6310i). Naloge bo opravljala perfektno (čeprav sam recimo slišim razliko v kakovosti zvoka, ki je malenkost slabša kot pri sodobnih telefonih), hkrati pa ti ne bo treba polniti telefona vsak dan, pa še fajn paše v vsak žep. Če je pa prevelika pa kakšna 8210-ka.
@jtfc: lepotec