Na ne_telekomu dela bp.Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Tale Cobiss stran meni nikakor ne deluje. Niti osnovna cobiss.izum.si (telekom).
Kaj pravijo tracert, nslookup in ping cobiss.izum.si ?
Na ne_telekomu dela bp.Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Tale Cobiss stran meni nikakor ne deluje. Niti osnovna cobiss.izum.si (telekom).
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Na Švedskem imajo občasne kontrole na izhodu.Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Pa nimajo nobenega primera, da bi kdo "pozabil" kaksen artikel v vozicku poskenirati, oz. ali tega noben ne oreverja, ce je vse pravilno skenirano?
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Tudi Ikea samopostrežne blagajne nič ne vagajo in bi kdo lahko "pozabil" poskenirati kakšen izdelek.
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
zanč sem vidu eno 10-letno punčaro kako da kostanj v vrečo, neki kukr vaga pa sprinta listek pol gre pa nazaj do kostanja. ker je vidla da slutim njen tatinski namen se je delala, da kao neki limone tipa, k sem se obrnu pa v špeglu lepo vidu, kako je dobasala kostanj v vrečo. zalega ena pofukana in ona in njeni zagovedeni tastari. rokce sekat
Aha, se pravi ker se meni zdi iPhone precenjen lahko grem na telekom, vržem 100€ in odnesem zadnji model, ker se mi je zdela fer cena? Pri tako prodani količini telefonov, ki so tako precenjeni jim ta en telefon pač ne bo povzročil nobene šlode.Citat:
Uporabnik mii pravi:
Citat:
zanč sem vidu eno 10-letno punčaro kako da kostanj v vrečo, neki kukr vaga pa sprinta listek pol gre pa nazaj do kostanja. ker je vidla da slutim njen tatinski namen se je delala, da kao neki limone tipa, k sem se obrnu pa v špeglu lepo vidu, kako je dobasala kostanj v vrečo. zalega ena pofukana in ona in njeni zagovedeni tastari. rokce sekat
A si ti morda en od izkoriščevalskih trgovcev? Za kakšno sadje in zelenjavo imajo nenormalno visoke cene in če ena 10 letna punčka malo goljufa pri teži, ne bodo utrpeli nobene posebne škode. Tisti kostanj je bil sigurno vreden parkrat manj, kot je plačala.
Citat:
Uporabnik mii pravi:A si ti morda en od izkoriščevalskih trgovcev? Za kakšno sadje in zelenjavo imajo nenormalno visoke cene in če ena 10 letna punčka malo goljufa pri teži, ne bodo utrpeli nobene posebne škode. Tisti kostanj je bil sigurno vreden parkrat manj, kot je plačala.
če bi jaz bil tvoj šef bi ti na koncu meseca dal 100€ in rekel saj več itak nisi vreden...Citat:
Uporabnik mii pravi:
Citat:
A si ti morda en od izkoriščevalskih trgovcev? Za kakšno sadje in zelenjavo imajo nenormalno visoke cene in če ena 10 letna punčka malo goljufa pri teži, ne bodo utrpeli nobene posebne škode. Tisti kostanj je bil sigurno vreden parkrat manj, kot je plačala.
Citat:
Uporabnik mii pravi: