qrc pa taka narodna zavest..

Ali imam izobeseno zastavo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Grem.danes malo po domacem kraju,vmes se zapeljem se v mesto in razocaran ugotovim da niti 10% his nima izobemsene zastave...
bonk.gif

Kaj pa vi?

bruco21

Pripravnik
10. maj 2008
106
0
16
Dokler se vodstvo države obnaša do Slovenije tako kot se, potem narodne zavednosti še dolgo ne bo take kot bi jo radi.
Primer Golobič... Kraja lastne države, utajevanje davkov, delovanje v nasprotju z interesi države.
Kako bi potem sploh lahko pričakoval narodno zavednost?

Pri sosedih veselo menjajo streho, drugi sosed z avtosalonom ravno natovarja avto na vlačilec - če bi bili npr. v ZDA in bi kdo delal na 'independance day', bi jih vse vsaj oglobili, če ne kar zaprli.

SO WHAT?! ( B. Pahor, 2011 )

Nazadnje urejeno:

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Vedno se spomnim na praznik, da jo moram kupit. Je pa zdej ze na shoping listi. Sicer pa, ko sem bil se pri starsih, smo imeli na bloku obe; slovensko in evropsko.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.215
3.577
113
Marlbor
Nimam zastave. Pa glede na to, da sem doma na podeželju, kaj čem sosedu kazat svojo narodno zasvet z izobešanjem zastave, med tem ko on kosi travo in nekaj ropota s traktorjem.
tongue-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
Dokler se vodstvo države obnaša do Slovenije tako kot se, potem narodne zavednosti še dolgo ne bo take kot bi jo radi.
Primer Golobič... Kraja lastne države, utajevanje davkov, delovanje v nasprotju z interesi države.
Kako bi potem sploh lahko pričakoval narodno zavednost?

Pri sosedih veselo menjajo streho, drugi sosed z avtosalonom ravno natovarja avto na vlačilec - če bi bili npr. v ZDA in bi kdo delal na 'independance day', bi jih vse vsaj oglobili, če ne kar zaprli.

SO WHAT?! ( B. Pahor, 2011 )
Dokler bodo politiki vseh barv in usmeritev gledali samo na svojo rit, dokler tajkunov, ki so pokradli državne firme in jih prisvojili ali spravili nakant, ne bodo tako hitro ulovili in sprocesirali, kot polovijo in sprocesirajo tiste, ki 5 preveč skozi vas "divjajo", dokler... jebeš narodno zavest. Delam na bajti, namesto, da bi užuival napikniku in to samo zato, ker nimam denarja, da bi plačal majstre, med tednom pa ne morem delat, ker sem v službi.
Zastavo imam kljub temu izobešeno, ker sem precej pripomogel k samostojnosti države in si s tem jemljem tudi pravico, da na praznik delam. Če pridejo Mahoniji, jim bom dal za pir, dve-tri bomo rekli, oni bodo nadaljevali delo, jaz pa tudi.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Kot prvo: sem zaveden slovenec in pika.
Kot drugo: dokler bomo imeli tako lopovsko vodstvo katera upravlja državo in misli samo za svoj žep ter parav nagravžno izkorišča svoje državljane....dokler bomo imeli mamilaše na vsakem koraku, ki samo čakajo kaj bodo ukradli... dokler bomo imeli skrajno nečastne parade ponosa katere se filajo z davkoplačevalskim denarjem...dokler bomo imeli v sloveniji jugoviče kateri se prosto sprehajajo po sloveniji Z OROŽJEM in jim ni problem ubiti ene poštene slovenske poštne uslužbenke ,katera se je borila na delu za vsakdanji kruh...itd itd itd. in zaradi tega NE MISLIM izobesit zastave na moji hiši--SAJ nisem neumen in prizadet , da bi se hvalil s to totalno gnilo državo kakršno imamo mi PRED CELIM SVETOM.

.zastava ni nič kriva, če je pod njo gnilo ljudstvo in me kr srh preleti ko jo hočejo nekateri idioti spremeniti..

Potrebno je storiti marsikaj, da bo slovenska država vredna svoje zastave in ne obratno da bo zastava vredna svoje zemlje..

Vendar v tej državi je to skoraj misija nemogoče...ŽAL

BASTA !

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Za to drzavo sem bili 14 dni v vojni,upal da bo to nekaj pravega.
Po 20 letih lahko ugotovim samo da je to kup ....
Komu na cast bi kupoval ta kos svile in ga nekam besil ? V cast tajkunom,v cast najvisjim kaznim v €U,v cast revscini in lopovscini ?
Naj jo besi jankovic,tovsak,zidar,bavcar,srot.....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.369
7.100
113
pri taščici
Na bloku v lj najbrz je, na obali jih danes nisem prakticno nobene(bom pozoren zvecer) opazil.
Ce bi imel svojo bajto jo na zalost najbrz ne bi imel. Ravno berem koliko zastav-plac me bo stala odskodnina za spremembo namembnosti. Takole na okroglo dvoletno netto placo. Pa se ene toliko komunalc, pa nacrt s soglasji, pa ddv za gradbeni material. Na koncu ugotovis da bo drzava pokasirala moj desetletni zasluzek. Aja ker sem brezposelni gradbenik ne smem sam sebi hise zgradit, razen ce odprem firmo(najbolj, saj je svetlik rekel da lahko izstavim 100% popust na racunu.)
Se pridruzujem mnenju abrahama, suzice in podobno. Tudi sam sem vcasih sem bil 8-10 ur/dan v sluzbi, popoldne,vse praznike in marsikatero nedeljo delal na fus oziroma preko studenta, danes pa mi se med tednom "ne znese".

Nazadnje urejeno:

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Kot prvo: sem zaveden slovenec in pika.
Kot drugo: dokler bomo imeli tako lopovsko vodstvo katera upravlja državo in misli samo za svoj žep ter parav nagravžno izkorišča svoje državljane....dokler bomo imeli mamilaše na vsakem koraku, ki samo čakajo kaj bodo ukradli... dokler bomo imeli skrajno nečastne parade ponosa katere se filajo z davkoplačevalskim denarjem...dokler bomo imeli v sloveniji jugoviče kateri se prosto sprehajajo po sloveniji Z OROŽJEM in jim ni problem ubiti ene poštene slovenske poštne uslužbenke ,katera se je borila na delu za vsakdanji kruh...itd itd itd. in zaradi tega NE MISLIM izobesit zastave na moji hiši--SAJ nisem neumen in prizadet , da bi se hvalil s to totalno gnilo državo kakršno imamo mi PRED CELIM SVETOM.

.zastava ni nič kriva, če je pod njo gnilo ljudstvo in me kr srh preleti ko jo hočejo nekateri idioti spremeniti..

Potrebno je storiti marsikaj, da bo slovenska država vredna svoje zastave in ne obratno da bo zastava vredna svoje zemlje..

Vendar v tej državi je to skoraj misija nemogoče...ŽAL

BASTA !

Stari, kaj naj rečem...... Imava popolnoma isto mnenje...
aplauz.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.567
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa ni celo po zakonu, da bi morala vsaka hiša ob državnih praznikih obesit zastavo?
V prejšnji državi je bilo, v trenutni pa vsi najdejo neke nesmiselne izgovore ("se ne strinjajo s politiki" in podobne neumnosti).