PZA Ptuj, Maribor

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.622
1.229
113
- motel Majolka
- Zgornji Leskovec pri gasilskem domu
- Doljna Počehova

avto s prikolico ne bi smel biti problem na teh treh
naj bi imeli vsi sanitarije

jih bom malo v Maribor ali na Ptuj peljal in mogoče še v Banovce potegnemo

ali so zgornji trije pza ok, imate izkušnje?

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.622
1.229
113
Hvala. V Terme bomo šli enkrat, Kekca tudi, rabim, želim pa info za omenjene za transferje na vzhod.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.416
2.629
113
- motel Majolka dobesedno 5m od avtoceste, Motel sicer precej obljuden, se ustavljajo avtobusi,...
- Zgornji Leskovec pri gasilskem domu
- Doljna Počehova športni park Krsnik oz. moderno rečeno "Natura resort".

avto s prikolico ne bi smel biti problem na teh treh
naj bi imeli vsi sanitarije

jih bom malo v Maribor ali na Ptuj peljal in mogoče še v Banovce potegnemo

ali so zgornji trije pza ok, imate izkušnje?
Imaš v citiranem delu.

Mi pa ni jasen itinerar, ker nič od tega ni za MB (pogojno Počehova) in/ali Ptuj, pa še vukojebina je vse.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.622
1.229
113
Uporabljamo PZA Dobrovnik in iščem še druge lokacije za naše vikend transferje - šoloobvezna mularija. V petek zvečer jih lahko v okolici Dobrovnika samo v kakšno beznico peljem, na omenjenih pa na sprehod po mestu, kakšen prigrizek in špricer za tastaredva. Potem pa soboto celo izkoristimo v kakšnih termah in se v nedeljo vrnemo domov. To so transferji na vzhod, na jug imam celo Istro 1 uro bližje, na Dolenjskem so pa nore cene in stare terme.

Radi gremo v Lenti, samo imam debele 3 ure v eno smer in mi ob petkih zmanjka časa, Maribor, Ptuj dosežem pa okoli 18. ure, če je ok mimo Ljubljane in rabim samo PZA z normalnim tušem in wc-jem.

Dobrovnik prav rad plačam, samo je pa res odrezan, še gsm signala nimajo adijo pamet.

Hvala.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.416
2.629
113
Še enkrat pogojno Počehova za MB (10 minut z avtom), ostala dva sta vukojebina, eden še z AC zraven.

Imaš pod Pohorjem parking za avtodome, kako pa je z WC razen v stavbi vzpenjače pa ne vem, oz. vem da ga ni.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.622
1.229
113
Ja pa res, dobesedno 5m, to pa nisem opazil prej, tam pa ne spiš. Bom probal Počehovo pa še naprej iskal.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.468
3.578
113
To kar počneš se reče evolucija. Prej al slej boš na kamperju pristal, ker tole iskanje ti bo presedlo, vmes te bodo s prikolco še ene dvakrat nagnali. Sem na začetku moje karavaning kariere isto delal kot ti tako, da približno vem kako se ponavadi to konča. Odvisno je samo, kako dolgo se boš prepričeval, da ti je to kul. Jaz se k sreči nesem ravno dolgo.