PVC okna 2 :)

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
prebelt pa omaro sestavt
smile-1.gif

kdaj ma tvoja?
smile-1.gif

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Ma ne morete kupovati oken z dvema tesniloma fantje... Proizvajalec, ki ima to v programu pri meni odpade iz prve
tongue-1.gif

Optimalna varianta je zame 5 (ali več) komorni profil in troslojno steklo. Pa čim večji proizvajalec... da bo obstal še 10 let in nudil garancijo...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
jaz sem ravno v torek zamenjal 8 oken s pvc okni od AJM...prišli fantje točno na rok, naredli tak kot trega.. sem pa vzel 5 komorne dvoslojne, ker pač živim v bloku brez izolacije pa nisem videl neke dodatne vrednosti 3 slojnih (glede na to da so bila sedaj noter lesena okna ki so imela deklarirano prevodnost 2,5 ko so bila nova sedaj pa verjetno okrog 4 )...ceno sem dobil ugodno, okovje je winkhaus...glede vlage pa tega ne vem še nič, vem pa da je sedaj v stanovanju tiho in dosti bolj mrzlo kot pred vgradnjo novh oken. Zraven sem dal delati tudi še zunanje široke žaluzije,v vetru nič ne šelestijo, dobro zatemnijo...

kak dolgo bodo zdržala bomo vidli ...ampak lesena okna ali alu niso bila opcija, ker so precenjena....

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
jaz sem ravno v torek zamenjal 8 oken s pvc okni od AJM...
Daj zaupaj nam približne dimenzije pa ceno, da se malce orientiramo... pa če si dal žaluzije na vsa okna, pa če si se pozanimal koliko več bi dal za troslojna.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
vse so drugacne :D 3 so 90 x 120, ena je 136 x 120, ena 130x 120 potem so balkonska vrata (čudnih mer, potem pa je se eno deljeno 2/3 1/3.... dimenzije so približne ne da se mi it prepisovat iz računa :D

zunanje žaluzije (alu 8 cm)sem dal na vse razen na balkonska vrata in eno veliko okno, so pa cene nekje 80 € na okno, na teh dveh sem pa dal notranje žaluzije...cena je nekje tu tu (zunanje žaluzije notranje žaluzije) to vse skupaj z montažo pa notranjimi policami, pa še nekimi dodatnimi deli nekaj čez 3 jurje. Tro slojna bi prišla nekaj malega več cca 500 € recimo, pa še to ne menda...