Kam pa jih pelje? Grožnje ZDA se resno vzame in ZDA so grožnja za Ukrajino/Rusijo in stabilnost v tem delu sveta.Mene čudi ruski narod, da jim ne kapne kam jih Vlado pelje. Kaj so rusi res taki mazohisti? To mislim predvsem o vstaji naroda na rdečem trgu, da bi mu preprečili vso to sranje. Da o zatiranju opozijskih politikov niti ne govorim.
Mene čudi ruski narod, da jim ne kapne kam jih Vlado pelje. Kaj so rusi res taki mazohisti? To mislim predvsem o vstaji naroda na rdečem trgu, da bi mu preprečili vso to sranje. Da o zatiranju opozijskih politikov niti ne govorim.
Kam pa jih pelje? Grožnje ZDA se resno vzame in ZDA so grožnja za Ukrajino/Rusijo in stabilnost v tem delu sveta.
Ti ne bi ščitil sebe pred "prijatelskimi" sosedami?
Rusi so domoljubi. In podpirajo politiko Rusije. Sprehodi se po cestah ruskih mest, tudi v vukojebinah, pa boš videl avtomobile z nalepkami Putinove glave zadaj. Po drugi strani pa bi se lahko isto vprašal za Ukrajino - vidijo, da je na meji 100k+ vojakov, težka oprema, Putin pravi "odjebite z Natom" - kako ljudem ni kapnilo, da je vrag vzel šalo in pritisnili na svojo vlado, da naj ne dela zdrah? Ker v Ukrajini ni bilo nekih probelmov, dokler Zahod ni zamenjal vodstva države z nekom bolj sebi naklonjenim...
Kaj za khurca si pa ti zdaj spesnil?Še en genij na nivoju snecerja, mirsija, ki ga moram dati na ignore.
Ukrajinci so si sami krivi, kaj pa niso vprašali Putina, koga hoče za predsednika. Pa ti kdaj bereš svoje nebloze. V volitve se je vmešaval tako vzhod kot zahod, ampak rezultat je tak kot je bil. Skoraj gotovo Ukrajinci ne ljubijo tako strašno bratov Rusov, kot ti menijo, da bi jih morali.
Če z danes na jutri pobere Lukašenka, bo pa najbolj demokratično, da Rusi vkorajo pred volitvami, mar ne? To je tvoja genialna logika.
Seveda, pa mi smo krivi za Navalnega in vse ostaleTočno to. Pa preden se spet takšne stvari označi kot rusofile - nastavimo si enkrat fucking ogledalo in si priznajmo da smo si drek zmešali sami. Verjetno je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo Putin rekel "STOP" temu drkanju v glavo, mi vsi zdaj pa v jok pa na drevo pa se dret "gldi gldi Putin"... Vso sranje se je začelo z menjavo oblasti v Ukrajini... Kdo jo je menjal i s kom, pa je jasno...
s kere risanke si pa ti vletel ? njega ma narod rajše kot si ti mel tita.Mene čudi ruski narod, da jim ne kapne kam jih Vlado pelje. Kaj so rusi res taki mazohisti? To mislim predvsem o vstaji naroda na rdečem trgu, da bi mu preprečili vso to sranje. Da o zatiranju opozijskih politikov niti ne govorim.
Saj to je ravno žalostno. Tako kot je imel narod rad Miloševiča, pa sedaj Dodika itd.s kere risanke si pa ti vletel ? njega ma narod rajše kot si ti mel tita.
Sem že v drugi temi omenil. ZDA kliče svoje sodelavce v azijskih državah nazaj domov. Malo jih je zgleda strah, kaj bo naredila Kitajska
Zgleda kar dosti "streljajo" nazaj, ker tako pridno odmetavajo raketne vabe.Tule je še en posnetek...kar mal stisne ko gledaš