Putinova Rusija

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.555
10.775
113
Vlado se je to odločil že takrat ko so prvi tanki zapeljali proti meji, pod pretvezo vojaških vaj. Lani?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Mene čudi ruski narod, da jim ne kapne kam jih Vlado pelje. Kaj so rusi res taki mazohisti? To mislim predvsem o vstaji naroda na rdečem trgu, da bi mu preprečili vso to sranje. Da o zatiranju opozijskih politikov niti ne govorim.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Konec in tomi

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.435
2.386
113
Pomurje
Mene čudi ruski narod, da jim ne kapne kam jih Vlado pelje. Kaj so rusi res taki mazohisti? To mislim predvsem o vstaji naroda na rdečem trgu, da bi mu preprečili vso to sranje. Da o zatiranju opozijskih politikov niti ne govorim.
Kam pa jih pelje? Grožnje ZDA se resno vzame in ZDA so grožnja za Ukrajino/Rusijo in stabilnost v tem delu sveta.
Ti ne bi ščitil sebe pred "prijatelskimi" sosedami?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113

Moraš malo iz njihovega zornega kota pogledat na situacijo, ne samo skozi oči pop tv in cnn.
Vlado jih je potegnil iz strahotne revščine v 90ih, rast gospodarstva se je multiplicirala nevem koliko krat. Kljub sankcijam je država zelo stabilna, ker so se naučili živeti s tem.
Kot drugo pa imajo dovolj poniževanja od zahoda, ki se je začelo pred 200 leti z napoleonom.
In vlado je že dovolj krat pokazal da jih ne bo ubogal.

I

Izbrisan uporabnik 474

Rusi so domoljubi. In podpirajo politiko Rusije. Sprehodi se po cestah ruskih mest, tudi v vukojebinah, pa boš videl avtomobile z nalepkami Putinove glave zadaj. Po drugi strani pa bi se lahko isto vprašal za Ukrajino - vidijo, da je na meji 100k+ vojakov, težka oprema, Putin pravi "odjebite z Natom" - kako ljudem ni kapnilo, da je vrag vzel šalo in pritisnili na svojo vlado, da naj ne dela zdrah? Ker v Ukrajini ni bilo nekih probelmov, dokler Zahod ni zamenjal vodstva države z nekom bolj sebi naklonjenim...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Kam pa jih pelje? Grožnje ZDA se resno vzame in ZDA so grožnja za Ukrajino/Rusijo in stabilnost v tem delu sveta.
Ti ne bi ščitil sebe pred "prijatelskimi" sosedami?

Točno to. Parkirali smo jim vso možno orožje na mejo Evropa/Rusija, potem pa se čudimo da se počutijo ogrožene

I

Izbrisan uporabnik 474

Točno to. Pa preden se spet takšne stvari označi kot rusofile - nastavimo si enkrat fucking ogledalo in si priznajmo da smo si drek zmešali sami. Verjetno je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo Putin rekel "STOP" temu drkanju v glavo, mi vsi zdaj pa v jok pa na drevo pa se dret "gldi gldi Putin"... Vso sranje se je začelo z menjavo oblasti v Ukrajini... Kdo jo je menjal i s kom, pa je jasno...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.021
113
Rusi so domoljubi. In podpirajo politiko Rusije. Sprehodi se po cestah ruskih mest, tudi v vukojebinah, pa boš videl avtomobile z nalepkami Putinove glave zadaj. Po drugi strani pa bi se lahko isto vprašal za Ukrajino - vidijo, da je na meji 100k+ vojakov, težka oprema, Putin pravi "odjebite z Natom" - kako ljudem ni kapnilo, da je vrag vzel šalo in pritisnili na svojo vlado, da naj ne dela zdrah? Ker v Ukrajini ni bilo nekih probelmov, dokler Zahod ni zamenjal vodstva države z nekom bolj sebi naklonjenim...

Še en genij na nivoju snecerja, mirsija, ki ga moram dati na ignore.
Ukrajinci so si sami krivi, kaj pa niso vprašali Putina, koga hoče za predsednika. Pa ti kdaj bereš svoje nebloze. V volitve se je vmešaval tako vzhod kot zahod, ampak rezultat je tak kot je bil. Skoraj gotovo Ukrajinci ne ljubijo tako strašno bratov Rusov, kot ti menijo, da bi jih morali.
Če z danes na jutri pobere Lukašenka, bo pa najbolj demokratično, da Rusi vkorajo pred volitvami, mar ne? To je tvoja genialna logika.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.107
3.161
113
Iz virov ukrainske vojske je razbrati da so sestrelili 7 letal in nekja helikopterjev. Posnetek dveh je tudi na tej povezavi

Me pa zanima kaj s bo zgodilo ko pride do spopada oklepnih enot. Vsi tisti Javelin sistemi ki so jih dobili znajo tako štalo naredit če jih bodo pametno uporabili. Sicer je ena slabost da je pokaina precej ravna, v hribovitem svetu lahko s tem zbrišeš cele enote.
Sistemi so zelo dragi ampak dokler jte nekdo drug zalaga. 80k€ je še vedno malo proti 3 milijone za tank ki ga uničiš. Kolikor sem zasledil imajo vsaj 90 sistemov + kar so jim britanci poslali.

I

Izbrisan uporabnik 474

Še en genij na nivoju snecerja, mirsija, ki ga moram dati na ignore.
Ukrajinci so si sami krivi, kaj pa niso vprašali Putina, koga hoče za predsednika. Pa ti kdaj bereš svoje nebloze. V volitve se je vmešaval tako vzhod kot zahod, ampak rezultat je tak kot je bil. Skoraj gotovo Ukrajinci ne ljubijo tako strašno bratov Rusov, kot ti menijo, da bi jih morali.
Če z danes na jutri pobere Lukašenka, bo pa najbolj demokratično, da Rusi vkorajo pred volitvami, mar ne? To je tvoja genialna logika.
Kaj za khurca si pa ti zdaj spesnil?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Točno to. Pa preden se spet takšne stvari označi kot rusofile - nastavimo si enkrat fucking ogledalo in si priznajmo da smo si drek zmešali sami. Verjetno je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo Putin rekel "STOP" temu drkanju v glavo, mi vsi zdaj pa v jok pa na drevo pa se dret "gldi gldi Putin"... Vso sranje se je začelo z menjavo oblasti v Ukrajini... Kdo jo je menjal i s kom, pa je jasno...
Seveda, pa mi smo krivi za Navalnega in vse ostale:nigladek:

• Haha
Reactions: jonny77
I

Izbrisan uporabnik 474

Daj razmisli malo. 1001 način obstaja, kako se nekoga znebit, pa da niti približno nobeden ne uspe izvedeti kdaj in kako. Kaj šele na najvišji državni ravni, ko imaš na razpolago vsa sredstva. In zdaj bodo šli Navalnega, Skripala itd. zastrupljat z polonijem, novičokom itd.? Vsaj niso trupla razkosali, kot so je recimo ena Zahodu bližnja država, ane? Še zdaj si niso opomogli od sankcij...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.815
113
40
MB
s kere risanke si pa ti vletel ? njega ma narod rajše kot si ti mel tita.

2. okt 2007
3.803
2.283
113
Sem že v drugi temi omenil. ZDA kliče svoje sodelavce v azijskih državah nazaj domov. Malo jih je zgleda strah, kaj bo naredila Kitajska

itak se kitajci sprehodijo po tajvanu, drugi pa tako ne bodo naredili nič, saj jih je sam gobec.. potrebno se je zavedati, da so zraven USA , Kitajska in Rusija močno oborožene države, in na žalost zelo nepredvidljive... hkrati pa tudi vojskovanja na domačih in sosednjih tleh, USA pa so morali vedno daleč vozit svoje vojake, kar takoj za sabo potegne logistične težave..

samo spomnite se Sirije, dokler niso Rusi prišli, je ISIS kar haral po državi... je pa tudi res, ne želi si rusa za soseda ali prijatelja, ker se hitro lahko vse obrne, to je vojaško vzgojen narod že stoletja...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.107
3.161
113
Sestreljeni Ka52

Je bil pa pred uro objavljen desant na letališče ob Kievu, enih 30+ helikopterjev.

">February 24, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js"

Tule je še en posnetek...kar mal stisne ko gledaš

Nazadnje urejeno: