Malo pomoderiraj pa pobriši ZDA linke v temi o Putinovi Rusiji... verjetno ni veliko težje kot podeliti ban?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Jaz sem odpru topic namenjen debati o ZDA, kot jo imamo tudi o Rusiji ampak ni bilo odziva z ene strani, saj upravičeno pljuvanje o USA zunanji politiki na Alterju ni kaj preveč zaželjeno. Posledično predvidevam, da je folk začel sem not limat te dejanske offtopice, kar mi sicer sploh ni všeč samo kaj naj, za pogovor otrebuješ dva (ali pa enega z dvema nickoma)
Citat:
Uporabnik titov pravi:
A to je prepovedana beseda samo rusofil ali bilokateri (x)fil?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Malo pomoderiraj pa pobriši ZDA linke v temi o Putinovi Rusiji... verjetno ni veliko težje kot podeliti ban?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Jaz sem odpru topic namenjen debati o ZDA, kot jo imamo tudi o Rusiji ampak ni bilo odziva z ene strani, saj upravičeno pljuvanje o USA zunanji politiki na Alterju ni kaj preveč zaželjeno. Posledično predvidevam, da je folk začel sem not limat te dejanske offtopice, kar mi sicer sploh ni všeč samo kaj naj, za pogovor otrebuješ dva (ali pa enega z dvema nickoma)
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Odpri kakšen slovar da izveš pomen besede. Začenjaši s SSKJ. Pa prosm da me napotiš na seznam nedovoljenih besed da v prihodnje slučajno ne užalim oddelka za cenzuro.
LOL.
In to razlagaš gloglo-juCitat:
Uporabnik Matey pravi:
ampak za nekatere na Alterju je to pač preveč za procesirat
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
dvorni norček ne trpi provokacij, no vsaj takih ne, drugo je vse ok...
A moraš? Ko se že nekaj časa pogovarjamo na kulturnem in argumentiranem nivoju, prideš s tako.
2 dni.