Citat:
Uporabnik guardy pravi:
A urate merite z odvzemom krvi? Na koliko časa? Ker imam čez 14 dni zmenk z dohtarco glih da se zmenm glede spremljanja tega...
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ali kdo ve obstajajo kaki simpl merilni lističi ali kaka enostavna naprava za to spremljati in če DA, kje se to dobi ?
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ali kdo ve obstajajo kaki simpl merilni lističi ali kaka enostavna naprava za to spremljati in če DA, kje se to dobi ?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Evo, sem ga danes dobil in sprobal, če je natančen pa ne vem... V torek mi je vzela kri, in pokazalo mi je vrednost 448 μmol/l. Tester danes mi je pokazal 380 μmol/l. Do sedaj oz do meritve pri zdravnici še nikoli nisem imel vrednosti manjše kot 538, raje več. Ampak v časi od prejšnje do te meritve sem shujšal cirka 13 kil, se bolj kot ne izogibal najbolj prepovedanim stvarem, ipd...
Bom pa enkrat šel k zdravnici im bomo naredili test, da mi vzame kri, zraven pa si še sam uzamem preko tega testerja, pa bomo videli. Samo to bo spomladi, ali proti poletju
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Evo, sem ga danes dobil in sprobal, če je natančen pa ne vem... V torek mi je vzela kri, in pokazalo mi je vrednost 448 μmol/l. Tester danes mi je pokazal 380 μmol/l. Do sedaj oz do meritve pri zdravnici še nikoli nisem imel vrednosti manjše kot 538, raje več. Ampak v časi od prejšnje do te meritve sem shujšal cirka 13 kil, se bolj kot ne izogibal najbolj prepovedanim stvarem, ipd...
Bom pa enkrat šel k zdravnici im bomo naredili test, da mi vzame kri, zraven pa si še sam uzamem preko tega testerja, pa bomo videli. Samo to bo spomladi, ali proti poletju
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa fino je tudi vedeti, da ta zadeva ni tako zelo prijazna, tako da se ni za zajebavat pri doziranju
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa fino je tudi vedeti, da ta zadeva ni tako zelo prijazna, tako da se ni za zajebavat pri doziranju
Mi lahko kaj več poveš o tem? Ker kolega mi je hotel iz IT poslat tablete, točno tega, naj bi jemali vsi promorci pri napadu in da zadeva super pomaga. Sam se še malo otepam tega, ker sem tudi bral, da je bolj kot ne strup... Sam če bi pri napadu pomagal?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Torej tester očitno kaže za 100 enot premalo, vendar je tu vprašanje, ali je odvzem krvi iz vene in kapilarno drugačen, oz ali se vrednosti pokažejo drugačne?
: