Ce bi kdo rad nadaljeval odklop v naravi, imate blizu geossa https://www.enter-point.com/sl/izletniskakmetija-prlavric kjer lahko spite v avtodomu, glamping, sotoru, app....GEOSS absolutno. Vrhunske proge, za otroke do ultra športnikov. Pa sredu hoste na hribu za poletje odlična lokacija. Če se ne motim sprejemajo samo gotovino, da se ne boš zafrknil.
Mi smo tudi cakali na rdeci progi k so enega resevali iz veliiike visine. Nazaj ni mogu je slo samo naprej, histerija. Ampak froc ni kriv, ni sploh vedel verjetno da je tako.Mi smo tudi šli v GEOSS in lahko le pohvalim. Je bilo odlično. Ta mala dva uživala na polno.
Edina kritika je na to, da se naj bi obiskovalci sami odločili, če so sposobni za kakšno stezo. No, tako smo pri 12+ stezi čakali 20 minut, da je debilen tatko spravil dol 6 letno hčerkico, ki je na prvi postaji doživela histerični napad. Potem smo pa poslušali 20 minut prošenj in ne vem česa še, da jo je končno spravil tiste 3m dol. Jao ej.
Od katere starosti naprej so pa ti parki priporočljivi?Mi smo tudi šli v GEOSS in lahko le pohvalim. Je bilo odlično. Ta mala dva uživala na polno.
Edina kritika je na to, da se naj bi obiskovalci sami odločili, če so sposobni za kakšno stezo. No, tako smo pri 12+ stezi čakali 20 minut, da je debilen tatko spravil dol 6 letno hčerkico, ki je na prvi postaji doživela histerični napad. Potem smo pa poslušali 20 minut prošenj in ne vem česa še, da jo je končno spravil tiste 3m dol. Jao ej.
Komot greste v GEOSS. So proge prav za njih. Sicer se pa strinjam z ribicija -o.Od katere starosti naprej so pa ti parki priporočljivi?
Naš 6-ko je kar adrenalinec. Velikokrat bolj kot jaz, ampak vseeno se mi ga zdi brez veze vleči nekam, kjer bo too much zanj ali pa bo morda vseeno oviral druge?