Punce, rabim pomoč pri nakupu

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
https://www.licila.si/produkt/invisibobble-cudezna-elastika-za-lase-roses-are-red-slivova-82_17

Tole bi rabil do valentinovega, moja jih nonstop uporablja, pa še prihranil bom za večerjo za 2
grims-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Vidim, da se je veliko "punc" javilo
hysterical-1.gif

Drugače tole dobiš v vseh DM-jih, Mullerjih v Sloveniji. Pa vsaj kajšno rožco ji še dodaj zraven.... če je že na večerjo ne boš peljal.
rolleyes-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Takole ti bom rekla, saj lepo in prav,.... ampak zakaj se sam ne potrudiš, pa narediš kaj zanjo?? Spomni se na otroški vrtec, verjemi, da bo tvoja najdražja tvoj izdelek cenila bolj, kot tole, kar ji boš kupil.
Aja, pa, če se ti jo že ne da ven na večerjo peljat, jo saj doma malo pocrkljaj, če drugega ne, saj s kozarcem penine in kakšno jagodo (saj vem, da ni čas za to vrsto sadja, ampak vseeno).
Ti bo najdražja zelooooo hvaležna
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eh pa to z večerjo je bil hec, bolj se gre za to elastiko, ker jih ima cel kup, nonstop jih izgublja, vedno jih išče, sesalec mi jih najde pod sedežem v avtu... Ko kulice, ko jo rabiš je ni nikjer
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.380
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Takole ti bom rekla, saj lepo in prav,.... ampak zakaj se sam ne potrudiš, pa narediš kaj zanjo?? Spomni se na otroški vrtec, verjemi, da bo tvoja najdražja tvoj izdelek cenila bolj, kot tole, kar ji boš kupil.
Aja, pa, če se ti jo že ne da ven na večerjo peljat, jo saj doma malo pocrkljaj, če drugega ne, saj s kozarcem penine in kakšno jagodo (saj vem, da ni čas za to vrsto sadja, ampak vseeno).
Ti bo najdražja zelooooo hvaležna
smile-1.gif
Ja ker vse zenske padajo na tipe ki doma sestavljajo origamije in sivajo puncke iz cunj... Ne mors verjet kaj vse kle gor preberes...

Sej si sama napisala: v vrtcu. Da si vesela ko ti otrok risbico domov prinese razumem. Da pa od deca to prcakujes... Oz sej mas prav...lahko se potrudi in ti naredi maketo zeleznice z vlakci v velikosti H0

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.081
113
v lokalni ostariji
jaz sem se potrudil in pripeljal eno novo zadevo domov pa ni nč vesela moja... kaj sem anredil narobe?

aja pa vrt sem ji pripravil pa ji tudi ni ok... hmm:))))