Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Že ene parkrat sem videla punce oblečene v plašče, ki so sestavljeni iz večih kosov. Taki...posebni. Upam, da veste o čem govorim. Morda veste znamko teh plaščev. Mislim da stanejo cca 300 evrov. Kje se jih kupi?
tincelj ima prav - sej misliš tiste, ki so kot iz blaga za kavče in pregrinjala iz 50-tih? No, malo šaljivo rečeno...
Se pa menda že najdejo tudi cenejše variante - nekje v Hali A, samo ne vem dost natančno.
Desigual imajo pa tudi v Nami pa nekje ob ljubljanici (spet ne vem natančno, a upam, da sem vsaj malo v pomoč).
Ja seveda, 50 kjerkoli v tujini ...
Original ziher ne. Sem desigual kupobal že v kupu držav, pa ni drastičnih razlik (le da so ponekod zunaj znižanja res znižanja) ...
Citat: Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja seveda, 50 kjerkoli v tujini ...
Original ziher ne. Sem desigual kupobal že v kupu držav, pa ni drastičnih razlik (le da so ponekod zunaj znižanja res znižanja) ...
Kot je nekdo že napisal jih imaš v Trstu pri kitajcih mali milijon, kakršnihkoli hočeš....od 30 pa tja do 50-60 eur. Kdo ti pa garantira da so pri nas original?? Drugo leto bo pa že tako ali tako druga moda plaščev tako da bolje da 50 eur vržeš stran kot pa 300 eur
Si moreš mislit, da eni pač ne kupujemo fejkov?
Saj bo prej ali slej cela EU sprejela tako zakonodajo, kot jo imajo francozi, kar se ponaradkov tiče ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.